Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]
[/url]

chyba ze masz silna wolę i postanowisz sobie ze bedziesz uzywalam raz na tydzien:-) albo rzadziej
co chwila zagladam i sprawdzam czy kolejna sie.juz rozpakowala.. to takie emocjonujace czytac o tym i czekac na kolejne kobietki z listy ;)) ja to jeszcze dlugooo dlugooo...

...a ja sprzątam, gotuje, piekę, układam, porządkuję...normalnie coś mnie opętało
...ratunkuuuu....a przecież mam czekać do piątku 
a przed cesarką to konieczność ...próbowałam już prawie wszystkiego i dalej nic
Rzeczywiscie Ci sie syndrom wicia gniazda wlaczyl.. nie przemeczaj sie za bardzo :)
...ja się leczyłam czosnkiem, mlekiem, miodem i na mnie działało ale kataru to ja nie miałam ...biedna jesteś 
...sama nie wiem czy to syndrom wicia gniazda czy to ze strachu takiego powera dostałam, bo do tej pory to cięzko było mi się zmobilizować ...a teraz energia jak po red bull ale siły i tak brakuje...więc ja zaczynam a mój biedny mąż wszystko kończy
Dziewczyny a czy uzywala ktoras z Was detektora tetna plodu? Wiem, ze juz kiedys byla tu rozmowa na ten temat ale nie moge jej odnalezc :/ Zastanawiam sie nad jego kupnem, wiecie moze jak jest z jego szkodliwoscia dla dzidzi? Czytalam rozne opinie w internecie i zdania sa podzielone...
Ja używałam i jeszcze czasem używam. Kupiłam, żeby zmniejszać stres po wcześniejszym obumarciu malucha. Używałam raz na tydzień do momentu poczucia ruchów (a to u Ciebie już zaraz) a teraz jak dzieciok cały dzień za spokojna- ja polecam, uspokoiło mnie to:)
Dziewczyny macie jakis dobry sposob na katar? Bo mi sie z nosa leje (pierwszy raz w ciazy). Jestem przeziebiona..
I poszedł. Była 21 jak mnie przyjęli na patologię a o północy odeszły mi wody - a byłam nieporodowa!

[/url]