Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie jestem przesądna, ale jakoś tak nie chciałam robić wcześniej zakupów. W sumie to na razie jeszcze nie mamy gdzie tego wszystkiego trzymać, muszę wygospodarować w sypialni jakąś szafkę na te wszystkie rzeczy. Jedyne co mieliśmy wcześniej to łóżeczko i fotelik samochodowy, ale to akurat dostaliśmy od bratowej i szwagra. Fotelik jest używany, ale w dobrym stanie więc planujemy oddać go do czyszczenia parowego żeby nie było zarazków. Łóżeczko też używane, ale krótko i wygląda jak nowe. Trzeba kupić tylko materacyk i pościel. Jeszcze niedawno zarzekałam się, że chcę dla dziecka wszystko nowe, ale po podliczeniu ile to będzie kosztować postanowiłam przyjąć podarunki ;) Pozwolimy sobie za to może na jakąś fajną brykę dla małego ;) hehe.
) bo już wg usg przegania termin porodu. Ja po urodzeniu byłam malutka, ale mąż to jednak kawał chłopa ;)
Olbas oil jednak pomaga oddychac :) i katar juz zmienia konsystencje na bardziej zbita, wiec chyba jest coraz lepiej. Mimo tego, ciagle kiepsko sie czuje. Mam nadzieje, ze synus chociaz do 10 poczeka z przyjsciem na swiat, bo w takim stanie nie wiem czy dalabym rade urodzic.
pewnie juz trzymaja swoje skarby w ramionach 
z rozpedu kupilam nawet jeszcze wieksze, na 68cm
ciezko mi sie bylo powstrzymac
a nie chcialam miec za duzo tych malych, bo wiadomo, ze dziecko rosnie dosc szybko
Dziewczyny czy wam też lekarz kazał łykać nospe

Nie widze sensu, brania jej w celu rozciagania macicy - w ogole o co chodzi z tym? Przeciez te bole swiadcza o rozciaganiu, a nospa jest rozkurczowa czyli na chlopski rozum, chyba nie pomaga ? A wrecz lagodzi te pobolewania / rozciaganie sie macicy.
Jakby mi lekarz zalecil branie "witaminek i nospy" od 5tyg, to bym skonsultowala to z conajmiej jeszcze jednym ginekologiem. No ale ja jestem antytabletkowa.

[/url]