Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
z niewielu placówek, która ma certyfikat do wykonywania takich badań. Lekarz, który mi robił badanie - super, bardzo polecam. Jak chcesz, to odnajdę jego dane. Nie czekałam jakoś długo na wolny termin. Co ważne, lekarz informuje Cię jakie ryzyko wychodzi mu przy USG i jeśli jest niskie, to możesz zrezygnować z badania krwi. My nie zrezygnowaliśmy, mimo ryzyka niższego niż dla mojej grupy wiekowej, właśnie ze względu na wiek (mam 33 lata).
aravls to zapisz kochana sie i zacznij chodzic to moze doda energii :)))
a i ciekawostka dziś termin porodu wg usg pokazał dokładnie tą samą datę co wg OM 16.01.2013 hehe także nie wiem czy prosić Was o zmianę daty czy nie...jak myślicie?
No szczerze mówiąc, bardzo na to liczę, ale póki co wciąż mam zawroty głowy nawet po wejściu na nasze 1 piętro, więc muszę trochę sił nabrać (i wagę odbić), zanim zacznę się gdzieś ruszać. Mam nadzieję, że przyszły tydzień już będzie należał do mnie, a nie do żołudka
Milagros, ja zamowilam dzisiaj i w piatek mi go dostarcza :) napisze jak tam moje wrazenia :)
Ja właśnie podawałam datę wyliczoną z OM, bo wg USG to byłoby tydzień wcześniej. I też właśnie mam na 16.01. Nawet suwaczek też skorygowałam.