Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]
poinformowałam kuzynkę, że chcę ją zaprosić na chrzciny bez jej faceta bo chcę, żeby była tylko rodzina, najbliżsi itp. Że tylko chrzęstna będzie zaproszona z osobą towarzyszącą bo oni we wrześniu ślub biorą i oni są razem od 10 lat a kuzynka ze swoim 2 lata, nie znam go dobrze, widziałam go kilka razy a ona się obużyła i powiedziała, że nie przyjdzie bez faceta
że ona nie rozumie, że jak jedna może to co? ona nie może?
Już są problemy, żale i pretensje...a dlaczego?, po co?, jak to? mam już dość po prostu. Wszyscy myślą o sobie a nie o kimś, egoiści...

[/url]
podobnie było z weselem
nie przyjdę bo coś tam, bo coś tam...ehh, Mąż zaprosi tyle osób ile będzie chciał a ja tylko rodziców i świadków

I my ostanio bylismy juz w sprawie obiadu .
[/url]My chcemy zrobić chrzciny konkretnego dnia bo dokładnie w 1-szą rocznicę naszego ślubu (07.07) - ale jak się to wszystko poukłada to zobaczymy :)
w sumie fajny pomysł z chcinami w taką datę - wezmę ten termin pod uwagę
u nas mały już na świecie, a my z mężem jeszcze nic konkretnie z chrzcinami nie myślimy - chyba czas się ogarnąć, skoro w ciąży już o tym ludzie myślą
jednak nie chcemy robić z tej uroczystości drugiego wesela, tylko kameralnie

. Jeszcze troche i maluszki beda z Wami.
Przyniesli cos dla mnie i m.

[/url]
bo też szukałam
narazie nie wiem co jej bo oprocz goraczki i chyba bólu głowy nic jej nie dolega - dostała ibum i zobaczymy co sie wykluje z tego - narazie poszła spac