Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a nawet jeśli to już zamówiłam, więc będę musiała się nią nacieszyć 
. Muszę utrzymać małego do końca lutego abym w marcu urodziła

nie musisz się martwić i pamiętać, żeby poinformować o tym 

jakie ty duże dzieci urodziłas wowowow gratulacje :)

[/url]pierwsze 6 miesięcy płatny 100% a następne 6 miesięcy 80%.
Z tego co zrozumiałam, to łącznie ma wyjść w rok 80%, czyli jeśli po pół roku kiedy będziesz brała 100%, przedłużysz na kolejne 6 miesięcy, to te kolejne miesiące masz 60% wypłaty (wyjdzie średnia w rok 80%). Ciekawe też czy obowiązywać będzie osoby będące na macierzyńskim przed wrześniem, czy tylko te, które we wrześniu go zaczną.
--
muszę się dowiedzieć
Cholera to ja już nie wiem dlaczego?
--
Wydaje mi się, że to może być przez to, że nie opłaciłam tam za prowadzenie konta jak skończył mi się okres próbny
Powiedział tez, że moge troszkę plamić ( ale niekoniecznie) bo kosmówka może sie odrywać ( nie wiem o co kaman) tzn mniej więcej, ale już mam stresa:( Co mnie martwi to to że półtora tyg temu był 6 tydzień 2 dzień a teraz jest 6 tydzień i 5 dzień +-10dni:( Czy to możliwe?
myślę, że lekarz mówiąc, że jest ok to tak musi być, widział delikatnie pulsujący punkcik
Na własnym skórze wiem, że te terminy rozwoju płodu może się zmieniać radykalnie, lekarz mi mówił, że zawsze trzeba liczyć +- 2 tygodnie, musisz wierzyć, że wszystko będzie ok, a kiedy masz się pojawić na następnej wizycie ???