Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny czy Wam czasem robi się słabo? JA tak mam od jakiegoś czasu, że jak stoję parę minut, to od razu mam mroczki przed oczami, robi mi się słabo, serce wali. Musze od razu usiąść, bo czuję jakbym miała zemdleć. Dziś mi się zdarzyło w sklepie. Ciśnienie miałam 95/58 jak wróciłam do domu, czyli jak na mnie w normie. Czy to może być od niskiej hemoglobiny? (mam 12,3)
Porzygalam się 5 dni po zapłodnieniu po raz pierwszy, 4-5 tydzien mialam mdlosci od 10:00 - mniej wiecej 14:00 i przechodzily, od 6tc - rano najsilniejsze i utrzymujace sie caly dzien - tak do 12 tc, od 13tc niepohamowane odruchy wymiotne lacznie z hospotalizacja tak do 16 tc. Od 17 tc sporadyczne odruchy wymiotne i pomagalo jak zwykle siedzenie i patrzenie w sufit albo sen bo gdzie indziej nie spojrzalam robilo mi sie niedobrze. A dzis - roznie to bywa choc jest o wiele lepiej:-)
[/url]
ale w smaku nie odczułam różnicy. Może jednak lepiej płukać.
[/url]
[/url]

Teraz sa w szkole muzycznej to cos robie zeby choc kolacja była na ciepło
zasapie się jak biegacz po maratonie normalnie..ale cokolwiek co większego wysiłku wymaga muszę później odsiedzieć albo odleżeć...nawet ja obiad szykuję na stojąco to się potem zmęczona czuję niestety

[/url]

i dużo nie naprodukowałyście dziewczyny, cisza tutaj
Mąż wrócił z pracy ( po 43 h ) śpi, siora przyjechała z Gdańska i zaraz kolację zjem, chociaż będę starać się jeszcze przetrzymać siebie do 22:00 bo później będę głodna 

spokojnej nocy, papa

...a i dziewczyny mam pytanie dlaczego nie mogę usunąć ani dodać wpisu w kartę ciąży????