Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]
. Tak z grubsza spakowałam już torbę do szpitala-bo wszystko rozpieprzone po całym domu,i tylko zawadza,a tak leży już w torbie i sobie czeka
...na godzinę zero
. Strasznie dużo miejsca zajmują te podkłady,podpaski i inne pierdoły...mam nadzieję że się "zmieszczę" do jednej torby...pozdrawiam

czasami nawet o 4 rano jak mnie mdłości budziły to go zajadałam i jakoś przechodziło..
nie wiem czy będę umiała z takim maluchem się obchodzić...niby tak niedawno Zośka była taka mała, ale ja nic nie pamiętam z tego okresu ech...
[/quote][quote=mońka]migotynka super wieści że serduszko widziałaś..no ciekawe czy ten gin nie mówił bo ok czy po prostu nie zwrócił uwagi na to..ja bym się chyba bała dupka odstawić..

ale ja nie zamierzam odstawiać dupka, będę go sobie dalej brała, nie zaszkodzi.

czekamy na relację i zdjęcia 

też chciałam te ale wydaje mi się, że ta oferta jest trochę lepsza, ale to moje zdanie
nie no o połówkowym to ja wiem będę miała tuż przed świętami BN... no i po cichu liczyłam ,że skoczę na 3d i będę miała na święta piękne fotki dziecia
sardynka myślę sobie , że mój ginek nie ma takiej techniki, no chyba by sie chłop już na genetycznym nieco pochwalił, nie?
w kazdym razie jej maluszki sa grzeczne, ponoc piekne, jedza, Zosia wiecej, a Henio to cycozwis. Edzia ma jakies rewolucje zoladkowe i bedzie miala podany antybiotyk, poza tym to generalnie jest na chodzie. Pielegniarki co chwile do niech przychodza, m. przebywa prawie non stop, Martynka juz chce zeby wszyscy byli w domu. Poki co to nie wiem na jak dlugo ja jeszcze przytrzymaja w szpitalu. Wiadomo po tych stresach to czesto wystepuja tzw. "baby blues", wiec Edzia przesylam ci rowniez ta droga moc buziakow i wielkie usciski, mam nadzieje ze wkrotce sie uslyszymy, kochana!!!!

normalnie przeraza mnie fakt,ze tak malo czasu zostalo ...A ja jeszcze w polu :))Musze kupic komode...i inne rzeczy .