Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url].Projekt nowelizacji kodeksu pracy zakłada zakaz równoczesnego korzystania z urlopów macierzyńskiego i ojcowskiego
Właśnie tak ,ale to chyba lepiej prawda bo o te 2 miesiące dziecię będzie dłużej z rodzicem.
Może facet może w tym samym czasie co mama, wykorzystać te 2 tyg, tak jak było do tej pory. Jeśli chce 8tyg, to w innym terminie?
Anula85 - a to nie jest tak z polskim prawem, ze nie dziala ono wstecz? w sensie czy na pewno bedzie Wam przyslugiwal ten urlop tacierzynski?No z tego co piszą to teraz ten urlop trwa 2 tyg a od 1.01.2013r ma trwać 8 tyg .Wszystko zależy od tego czy posłom uda się na czas uchwalić planowane zmiany .Ja żyję nadzieją,że to wejdzie w życie i będziemy mogli z niego skorzystać.
[/url]
eh...
Musimy to przeżyć, może jutro będzie lepiej...
trzymaj się i daj znać!
Ulcia to samo
rozstać się nie można?
Violet dobrze, że piszesz bo zastanawiałam się czy mój syn ma ADHD dziś

ale przecież jak będziesz miała cc to twojemu mężowi należy się 2 tygodnie urlopu do opieki nad tobą i dzieckiem.
[/url]
[/url]
[/url]
może do ginekologa zadzwoń? mi się też delikatnie w zmorzyła się produkcja siary, ale nie ma tragedii...szczególnie z lewej piersi, a z prawej praktycznie nic 
Ja też mam nadzieje, że będę miała mleko w piersiach przez rok
[/url]magnez+wit.b6 czy mogę sama na własną rękę brać?
[/url]
przed ciążą już myślałam o tym i powiem, że się boję bólu zęba panicznie!! mam zdrowe zęby ale moja stomatolog powiedziała, że mam się pojawiać często i myć zęby pastą z górnej półki...
[/url]
[/url]
[/url]