Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
.
. Na pewno za parę dni wszystko się uspokoi,tylko pewnie organizm potrzebuje jeszcze troszkę czasu aby dojść do siebie.Gratuluję grzecznego syneczka-oby ten mój smyk też był taki "aniołkowaty"
...pozdrawiam
Dziewczyny, herbata z lisci malin od skonczonego 36 tygodnia.
Dziewczyny a ja z pytaniem- czy jak pojawiła się u Was siara ( u mnie nie leci, ale pojawia po naciśnięciu) to w obu piersiach? Bo u mnie w lewej jest a w prawej cisza i tak się zastanawiam czy ta prawa coś szwankuje czy to normalne:>
ja się dziś wyspałam 
nie wyciskałam tylko wycierałam płatkiem kosmetycznym. Mnie boli cały czas dolna część kręgosłupa- krzyże- szkoda słów!
Dziś powinna przyjść piłka i będę ćwiczyć i ćwiczyć
przy muzyce spokojnej i Jogę też będę ćwiczyć. Mam wrażenie, że moje ciało jest tak sztywne, że szok!!
Dziś pochmurno u Nas w Bydzi, zimno...ehh...
[/url]

Poza tym niewygodnie mi, no i nadgarstki mnie bola.. Takze odsypialam juz drugi dzien jak maz wyszedl do pracy.
[/url]soczek z buraczka aby trochę naturalnie podnieść żelazo, bo widać już lekką anemię :)

[/url]

[/url]
[/url]dziewczyny czy ktoras z Was chodzi na basen ?
mam zamiar sie dzis wybrac by sie poruszac i ulzyc troszke pleca.
. Pobrała mi wymaz na GBS, L4-w końcu "chodzące"
mam do 10 grudnia,ale 4 mam się jej pokazać. Do tego, tak się z nią rozgadałam, że zapomniałam zapłacić-ale gafa
,już się nie wracałam ale dzwoniłam, że się rozliczę następnym razem. Ja jeszcze siary nie mam,mam nadzieje że wszystko się rozkręci w odpowiednim czasie.