Ja się pogubiłam już nie wiem gdzie mam pisać może złapmy sie jednej dyskusji co? Izunia co ty na to? Bo od rana skaczę po kilku i nie mogę się zadomowić !
To tylko ja nie byłam jeszcze u lekarza ??:P qrka :D a ja sie dowiedzialam ze u mnie to musze isc do lekarza a potem on mi da skierowanie na usg w szpitalu :( i tak bede biegac i biegac :P ehhh zycie :P
witam, ja też wróciłam od gina. no niestety u mnie tak jak podejrzewałam, ciąża bardzo słabiutka. W poniedziałek mam iść na usg. Dostałam Duphaston i no-spe. Zwolnienie może po poniedziałku, bo najpierw muszą sprawdzić czy jest po co dawać L4. No to jak widzicie nie jest zbyt różowo, ale staram sie trzymać nadzieji.
Jak ogłosiłam.... narazie wie tylko mój M cały czas jesteśmy w fazie oczekiwania więc ..... dzisiaj pokazałam mu usg i radość wstąpiła na jego oblicze.... boję się komukolwiek mówić bo nie wiem co będzie... narazie to nasza słodka tajemnica
Ej ty mi tu nie siadaj, bądź twarda włącz sobie fajny filmik albo obejrzyj ten o 20 na 1 superowy! Powiedz a jak u Ciebie ze snem bo ja zasypiam o 20 a 6 sie budzę i koniec ze spaniem!
dziewczynki podeslijcie do mnie na maila wewnetrznego namiary na sprawdzonych ginkow, moze akurat macie takich ktorych mozecie innym dziewczynom polecic? chce stworzyc w wiki28 baze danych i namiary na dobrych lekarzy ktorzy nie olewaja pacjentek doradza i pomoga, poprosze o namiar gdzie przyjmuje czy z funduszu czy prywatnie oraz jak sie z nim skontaktowac. wiem ze moze jestem nudna i sie powtarzam aaaaaaaaaaaaaale ciezko mi was jakos zmobilizowac kobietki :)
Magg naprawdę jest mi ciężko - ale jest dobdzie - to chyba dlatego, że dużo się wydarzyło przez ostatni tydzień a cio do snu to ja potrafię przespać popołudnie [szczególnie po jedzeniu] i kładę się po 22 a wstaję tak jak budzik zadzwoni do mierzenia tempki choć czasem już nie śpię o 5-6 i tylko tak drzemię sobie
nioooooooo pragnienie też mam duże - piję wodę mineralną o smaku truskawkowym [niegazowaną] lub soczek z czarnej porzeczki- i właśnie sobie otworzyłam soczek z Tymbarka a pod nakrętką napisane "MASZ W SOBIE SIŁĘ"!!! Wszystko się zgadza
no jestem uparta :) nie dosc ze zodiakalny baran to jeszcze do tego nauczycielka :) a swoja droga tak jak czytam o waszym spaniu... ja bedac w 6 tyg zasypialam o 19,30 wstawalam o 7 i juz moglam spowrotem isc spac :) cieszcie sie ze nie macie nudnosci i wymiotow i spijcie ile sie da... pozniej to juz nie bedzie takie latwe ;)