Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorvenus87
    • CommentTimeNov 14th 2012
     permalink
    Dzwoń jak masz numer telefonu :cool:
    Próbowałam tej Jogi, pierwsza część jakoś dałam radę ale druga....to trzeba na prawdę długo ćwiczyć i mieć rozciągnięte mięśnie ....ja już ledwo co dałam radę z pierwszą częścią :confused:

Treść doklejona: 14.11.12 21:47
    Sardynka tak szybko?? :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorAnula85
     permalink
    Dzwoniłam i DominiczkaA już leżakuje .Pewnie wejdzie tu jutro.Ja idę bo mnie kręgosłup boli.
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    A ja na piłce poskaczę :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAnula85
     permalink
    Oooo a Dominiczka znowu piszę teraz ,że była na wizycie u gina i ma na 26.11 termin usg.
    --
    •  
      CommentAuthorkuleczka_69
    • CommentTimeNov 14th 2012 zmieniony
     permalink
    venus87: Sardynka tak szybko??

Moj synek tez byl od 20 tc ulozony glowkowo :)

Madzia, mowie Ci, masaz sutkow pomaga :P ustap pierwsze miejsce innym :P
    --
    •  
      CommentAuthorkasiek80
     permalink
    i mnie możecie dopisać, TP 13.06.2013
    :cool:
    wczoraj byłam na usg, małe ma 28mm i serducho pika.
    nie wiem czy pamiętacie ale pisałam że kosmówka się odklejała i nadal tak jest ale ponoć moze mnie czekać plamienie podczas którego się zluści ta niedoklejona częsć.
    no zobaczymy...
    --
    •  
      CommentAuthorAnula85
     permalink
    Dobra ja już lecę lulu Dobranoc :)
    --
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    Dobry wieczór!
    I ja nieśmiało się przywitam :wink: Podczytywałam ten temat już długi, długi czas, skrycie marząc, że kiedyś i mnie będzie dane tu do Was dołączyć.
    Marzenia się spełniają :bigsmile:
    Udało się! Po prawie 3 latach starań, po wielu litrach wylanych łez, kuracji Clo, HSG, laparoskopii...
    Udało się w cyklu naturalnym :smile: Jakże było moje zdziwienie jak na usg pani doktor ujrzała dwa pęcherzyki ciążowe. Z tym, że jeden ładny, silny z widocznym ciałkiem żółtkowym, a drugi słabszy, jakby młodszy. Niewiadomo czy da radę przetrwać, ale wierzymy, że podgoni i będzie wszystko dobrze.
    Co nie zmienia faktu, że w cyklu naturalnym, bez leków, monitoringów, stresu i nerwów udało nam się zajść w ciążę bliźniaczą :smile:
    Termin porodu mam wyznaczony na 10.07.2013. Nieśmiało proszę o dopisanie mnie do magicznej listy.
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Witam nowe mamusie :clap::clap: bardzo się ciesze, że lista się wydłuża :crazy: Już dopisuje :thumbup:

Treść doklejona: 14.11.12 22:13
    1. madziauk 10.11.2012 (chłopiec)
    2. aszlim 01.12.2012 (dziewczynka)
    3. basia_87 06.12.12(chłopiec)
    4. acia20 07.12.2012 (dziewczynka)
    5. ruda03 09.12.2012 (chłopiec)

6. mooniia 21.12.2012(dziewczynka)
    7. gusiadm 25.12.2012 (dziewczynka)
    8. artystka80 27.12.2012 (chłopiec)
    9. Emenemss 2.01.2013 (dziewczynka)
    10. lapa 03.01.2013 (chłopiec)
    11. misia-ludek 5.01.2013 (chłopiec)
    12. Gosia1986 07.01.2013 (chłopiec)
    13. Anula85 12.01.2013 (chłopiec)
    13. emza 12.01.2013 (dziewczynka)
    14. kasia151288 16.01.2013 (dziewczynka)
    15. mońka 19.01.2013 (dziewczynka)
    16. agavva 21.01.2013 (dziewczynka, chłopiec)
    17. igisowa 24.01.2013 (dziewczynka)
    18. marakuya 1.02.2013
    18. GaggataB 1.02.2013
    19. justyna883 2.02.2013 (dziewczynka)
    20. milena1984 3.02.2013 (chłopiec)
    20. Olenka79 3.02.2013 (chłopiec)
    21. ikamek 05.02.2013 (chłopiec)
    22. 1aleks1 07.02.2013 (dziewczynka)
    23. beagraf 12.02.2013 (chłopiec)
    24. sardynka85 15.02.2013 (chłopiec)
    25. Addictive 17.02.2013 (dziewczynka)
    26. IzUk 19.02.2013 (dziewczynka)
    27. andziaiw 22.02.2013
    27. milka 1984 22.02.2013 (chlopiec )
    28. Szklania79 28.02.2013 (dziewczynka?)
    29. sushi 5.03.2013 (dziewczynka?)
    30. venus87 06.03.2013 (chłopiec)
    31. niezalogowana0 15.03.2013 ( dziewczynka )
    32. MilagrosCud 18.03.2013 (dziewczynka)
    33. DominiczkaA 19.03.2013
    34. venika 05.04.2013
    35. cloe78 20.04.2013 (chłopiec)
    36. KARKO 03.05.2013 (chłopiec)
    37. lilijeczka - 05.05.2013
    38. Hefalumpik 13.05.2013
    39. aravls 15.05.2013
    40 W_P_Gosia 20.05.2013
    41. akirka 27.05.2013
    42. Kandyzowana 30.05.2013
    43. Andzia1508 12.06.2013
    44. Kasiek 13.06.2013
    45. Migotynka 1.07.2013
    46. edytak1984 05.07.2013
    47. OneKiss 10.07.2013
    48. Mangaa 12.07.2013
    49. sloneczko32 13.07.2013
    49. ew3ame 13.07.2013.

Proszę :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    Dziękuję!
    47 pozycja to brzmi bardzo dumnie . . . nareszcie!!! :boogie:
    --
    •  
      CommentAuthor1aleks1
     permalink
    OneKiss Gratuluje i zycze spokojnej ciąży i aby dzieciaczki zdrowo rosly :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorakirka
     permalink
    OneKiss - gratulacje!!! Trzymam kciuki za Twoje maluszki, a szczególnie za malutkiego! Oby udało mu się przetrwać!
    --
    •  
      CommentAuthorcloe78
     permalink
    Gratulacje dla nowych Mamus :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    OneKiss jak się zapisywałam to też byłam na 47 pozycji :bigsmile: trzymam kciuki za Twoje bliźniaczki :grouphug:
    --
  1.  permalink
    OneKiss ja dokladnie mialam tak damo jak Ty. tak samo zaszlam w ciaze w naturalnym cyklu ;) po kilku miesiacach przerwy od entych stymulacji itp :) cos jest w tym ze jak sie nie.spinasz to sie udaje ;)

Gratuluje !!:)
    --
    •  
      CommentAuthorcloe78
     permalink
    A Dziewczynki zapisalam sie do szkoly rodzenia - zaczynam pod koniec stycznia lub na poczatku lutego :bigsmile:
    Dobrze, ze poszlam wczesniej, bo duzo chetnych i sporo dziewczyn juz bylo zapisanych :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorOlenka79
     permalink
    Chaperon, bardzo mi przykro :sad: Trzymaj się jakoś...

Witam nowe mamuśki. Fajnie, że dołączyłyście :smile:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    OneKiss...cieszę się, że w końcu mogłaś dołączyć do tego wątku:bigsmile:. Pamiętam Cię z tematu clo...gratuluję,wierzę,że po takim czasie starań, jesteś najszczęśliwszą osoba pod słońcem:bigsmile:...super...trzymam kciuki za dwa, małe, bąble. U mnie również "wspomagacze" nie zadziałały, tylko się udało na naturalnym cyklu:smile:-więc coś w tym jest...chyba właśnie taki luz jest potrzebny, aby w końcu organizm "zaskoczył":bigsmile:...pozdrawiam:wink:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Dziewczyny ja kładę się spać...zmęczona jestem...po skakałam na piłce, trochę Jogi i jest dobrze :bigsmile: Tylko basenu mi brakuje :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorIzUK
     permalink
    OneKiss kojarze cie z innego forum, zreszta wczesniej rowniez i ja bylam na nim po diagnozie ze dla nas tylko IVF jak widac cuda sie zdarzaja :)))
    oby jak najwiecej takich :)))
    --
    •  
      CommentAuthorakirka
     permalink
    Chaperon - bardzo mi przykro :(
    --
    •  
      CommentAuthormońka
     permalink
    chaperon mi tez jest bardzo przykro, przytulam mocno..
    witam nowe przyszłe mamusie i życzę spokojnej ciąży:bigsmile:
    dobrej nocy!
    --
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    Dziękuję za ciepłe przyjęcie!
    Mnie się wydaję, że większość Was znam, z uwagi na to, że naprawdę Was podczytywałam:wink:
    Chciałabym, aby mój suwaczek wskazywał tc jakie Wy macie.
    Ale wiem wiem.
    Każda musi przejść przez każdy tc, każdy etap, nerwy, stres, radość, śmiech :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorgolaa
     permalink
    OneKiss serdecznie gratuluję :)

No i ja w końcu też poproszę o dopisanie mnie do listy termin na 6 luty 2013 - dziewczynka :) dziękuję
    :wink:
    --
    •  
      CommentAuthormangaa
     permalink
    Ja również dziękuję za miłe przywitanie :D
    Ten tego... ja też w naturalnej zaszłam, po diagnozie wstępnej po HSG że mam niedrożne jajowody, termin laparo miałam na 16.01 ale jak to Ginka dziś powiedziała "nieźle to sobie wykombinowałam" by nie iść na ten zabieg ;)
    ~
    Mam nadzieję, że ciąża zleci mi szybko. Z racji mojego nasilonego atopowego zapalenia skóry i tego, że niczego nie mogę stosować wyglądam jak zombie. W dodatku mam zmiany na twarzy i szyi i raczej nie można o mnie powiedzieć, że wyglądam kwitnąco w ciąży... :bigsmile: Powiedziałabym nawet, że więdnę ale trzeba to przetrwać. :wink:
    Samopoczucie nienajgorsze po tych nowinach. Mam motywację by przekiblować ten okres i nie sięgnąć po kuszącą maść sterydową...
    i cały czas gdzieś tam wierzę, że w II trymestrze się odmieni i będę mogła się bardziej cieszyć tym wspaniałym stanem, a nie myśleć co by tu zrobić by mnie już nie swędziało i piekło :wink: ot, takie marzenie.
    Szczerze powiem, że wolałabym ściskać kibel niż mieć to co mam na sobie, ale jak znam życie to pewnie będzie i to i to ;)))
    ~
    Zajmie mi trochę pewnie poznanie Waszych historii (choć część znam z innych wątków) więc nie denerwujcie się, że czasem zadaję głupie pytania ;)
    --
    •  
      CommentAuthorcloe78
     permalink
    golaa no to juz najwyzsza pora dopisac sie do listy :swingin: Gratuluje Coreczki :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorW_P_Gosia
     permalink
    Ojej Ojej jak fajnie, że nas przybywa... Ja wciąż mam jakieś wewnętrzne obawy co do rozwoju maluszka...Tym bardziej, że na początku usłyszałam "nic z tego nie będzie" ale póki co trzymamy się.

Chaperon - strasznie mi przykro. Jeszcze mam nadzieję, że to jakaś cholerna pomyłka :(
    --
    •  
      CommentAuthorcloe78
     permalink
    Dobranoc wszystkim Mamusiom, ide lulu, bo padam :))) Do jutra :)))
    --
    •  
      CommentAuthorgolaa
     permalink
    Dziękuje bardzo :bigsmile:
    Poczytuje Was od samego początku, czasami coś tam tylko wtrąciłam od siebie :wink: a o liście jakoś nie pomyślałam :)
    --
    •  
      CommentAuthorW_P_Gosia
     permalink
    ...

Treść doklejona: 14.11.12 23:49
    Mam i suwak - mała rzecz a cieszy :):bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorIzUK
     permalink
    mangaa my mamuski ze wszystkim sobie poradzimy , by tylko malenstwo bylo zdrowe:)
    powodzenia i "bez swedzacej"ciazy :)
    --
    •  
      CommentAuthorW_P_Gosia
     permalink
    Dobranoc wszystkim!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorIzUK
     permalink
    Ale nas przybywa:)))
    super!
    --
    •  
      CommentAuthorcloe78
    • CommentTimeNov 14th 2012 zmieniony
     permalink
    golaa, to jutro pewnie Dziewczyny Cie dopisza, bo teraz wydaje mi sie, ze nikogo juz tu nie ma :) Dobranoc i fajnie, ze do nas dolaczylas :)))
    --
    •  
      CommentAuthorgolaa
     permalink
    Dobrej nocy :wink:
    --
    • CommentAuthormilena1984
     permalink
    Wpadlam doslownie na moment. W poprzednia niedziele odbylo sie baby shower dla Danielka. Przyszlo ok 45-50 osob. Z czego 15 to z rodziny od str. m. Wynajeli na kilka godzin w parku nad stawkiem taka drewniane z bali chalupe z kominkiem w srodku, wiec bylo bardzo przytulnie bo i nawet rozpalilismy ogien tam. Pogoda bardzo dopisala, sloneczko itd. Na wejscie dostalam korone na glowe-oczywiscie z papieru i posrebrzanego plastiku:)- z tytulem" mommy byc" dziwczyny chcialy prztlumaczyc na polskie " mommy-to-be":) to sie usmialam, kilka osbob przynioslo i obdarowalo mnie kwiatami- wiedzialo ze w polsce taka tradycja. Kazda z zaproszonych przyniosla jakies danie albo salatke albo ciasto do szwedzkiego stolu. Generalnie obiad/lunch odbyl sie na zasadzie bufetu, z szynka, indykiem, ziemniaczkami, salatkami i warzywnymi przystawkami. No i ja w 1 kolejnosci mialam zaczac. Obiad trwal ok 50min, bo wszyscy sie powoli rozluznili i rozgadali, bylo slychac taki szum w tej sali, potem podali torta. Ciasto bylo pyszne czekoladowe z malinami 2 pietrowe, na samym czubku ksiezyc na ktorym spal chlopczyk przykryty kocykiem, cala ozdoba z cukru, zabralam do domu- no niestety glowa mu odpadla;) po torcie kolo stolu z prezentami kazali mi usiasc i rozpakowywac. Obok kolezanka zapisywala od kogo i co dostala, abym potem wiedziala komu kartke z podziekowaniami napisac. i Tak nam zeszlo do konca. Bardzo duzo ubranek 3-18mscy, lozeczko, fotelik, przybory do kapieli i karmienia, wzestaw wielorazowych pieluszek,posciel i takie drobnostki otrzymalismy. Z czego sie bardzo cieszymy, bo wiem ze kupowanie w stanach wyprawki moze kosztowac fortune. Na koniec wszystkim oficjalnie podziekowalam za trud w przygotowaniu imprezy i za przybycie, potem to juz mi sie lzy do oczu zbieraly a innym tez, ale z calego serca im podziekowalam za wsparcie w postaci prezentow, juz sie nie mozemy odczekac kiedy poznamy Danielka.no i potem cala rodzina i pozostale przyjaciolki mi skaldaly zyczenia i sciskaly. Powiem wam ze bardzo wyjatkowo sie poczulam. I jestem na etapie pisania kartek...:)
    zdjecia jakby ktos chcial pooogladac to zamieszcze wkrotce pod moja karta.

przy okazji witam przyszle mamusie w gronie. gratuluje!
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
    • CommentTimeNov 15th 2012 zmieniony
     permalink
    Witam nowe przyszle Mamusie :) Gratulacje dla kazdej z osobna ! Super, ze jest Was tak wiele :) niektore z Was znam z widzenia z innych watkow :wink:

kuleczka_69 - kochana, a Ty myslisz, ze oprocz serduszkowania to co moj maz robi? ;) hehe masaz taki jak trzeba tez.. niestety nic sie po wczorajszym nie ruszylo.. :confused:

Dzis synus mial czkawke z rana, ale krotko. Pozniej bylam w banku i na drobnych zakupach, nie ruszal sie w ogole, po powrocie do domciu probowalam go rozbudzic : zjadlam, nogi w gore, muzyke puszalam my od klasycznej, po metal, reggae, rock.. a jak maz wrocil z pracy to wlaczyl cos smiesznego : https://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0 myslalam, ze padne. I dalej nic - synka nie ruszylo. Zjadlam snikersa (maz kupil) - tez nie zadzialalo. Zadzwonilismy do szpitala i kazali nam przyjechac. Podlaczyli mnie pod KTG. Na poczatku puls byl niski i sie nie zmienial..po pol godziny synus szanownie zaczal sie ruszac. A! jak sie nie ruszal to mialam 2 skurcze w odstepie 10min jeden 80 a drugi cos ponad 70 - w ogole ich nie czulam :confused: pozniej juz tylko male sie zapisywaly na poziomie 40-50.. no i synus sie zaczal wiercic i wierci sie do teraz, lobuz maly.
    Jutro na 9 jade do szpitala na ponowne KTG. Chca sprawdzic czy wszystko ok.

milena1984 - fajnie, ze baby shower udany :)) masz jakies zdjecia?

:wink:

Ja lece do meza do lozka.. bo wyprawa do szpitala zajela nam 3 godz (razem z pobytem i rozmowa z lekarzem).

Dobrej nocki !
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
    • CommentTimeNov 15th 2012
     permalink
    bry :)
    witam wszystkie nowe mamy :) fajnie, ze jest nas coraz wiecej :)

Madziauk niech ten Twoj synek juz wychodzi co :)

ja dzis na kolejne usg ktg, mam juz byc z torba, ale mam nadzieje, ze mnie nie zostawia - chciałabym wytrzymac jeszcze te dwa tygodnie jednak :devil:

milena fajnie. ze udała Ci sie impreza :)
    -- mama piątki :)
  2.  permalink
    Witam sie z rana.
    Ciesze sie ze tyle nowych mamus przybylo. Dziewczyny, same tez mozecie dopisac sie do listy, wystarczy skopiowac ostatnia i dopisac swoj termin:D
    milena super ze baby shower udany:D
    justyna co do ulozenia glowkowego to dobrze, ze juz lezy tak, moj synus jest glowkowo ulozony od 27tc ale lekarz powiedzial ze przez kilka tygodni jeszcze bedzie mial tyle miejsca, ze moze sie obrocic nie raz.
    --
    •  
      CommentAuthor1aleks1
     permalink
    madziauk kochana maluchowi penie juz bardzo ciasno tam u ciebie w brzuszku dlatego mniej aktywny dobrze ze ci KGT zrobili Mi w UK przy poprzedniej ciąży ani razu nie zrobili mimo ze przenosiłam syna i z obiawami przenoszenia sie urodził
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    witam :))
    Witam nowe mamusie :)

Dzis musze kupic lozko ,malej ,niby dla malenstwa mam ,wlasnie po Martynce ale i tak musze kupic wszytsko od nowa ,wiec zostaje mi dzis do kupienia ,lozko,posciele,materac ...

Wozek stwierdzialm ze kupie po urodzeniu dziecka i tak rodze w styczniu ,wiec odrazu na spacerek niebede smigac .
    a tak juz wszytsko mam :)
    Jeszcze zostala mi apteka ,jakies klapki dla mnie do szpiatla i sie ogarnelam narescie .
    W przyszlym tygodniu planuje przeprac i poprasowac ciuszki :)
    --
    •  
      CommentAuthorartystka80
    • CommentTimeNov 15th 2012 zmieniony
     permalink
    Moonia wcześnie Ci kazali z tą torbą przyjść. Ja usłyszałam, że na następnej wizycie w 36 tyg mam już być z torbą..
    Witam nowe mamusie :)

Lilypie Pregnancy tickers
    --
    • CommentAuthorAndzia1508
     permalink
    cześć dziewczyny!Mam pytanie, macie czasem bóle takie jakby na @ na różnych etapach ciąży?Mnie wczoraj późnym wieczorem właśnie tak zaczęło boleć, a na ostatniej wizycie ginka kazała już odstawić duphaston, jednak gdyby mnie coś bolało to mam go brać, no to w nocy wzięłam, bo się trochę wystraszyłam, myślałam też o no-spie, ale ostatecznie zasnęłam i obyło się bez.Dzisiaj jest już dobrze i nie wiem czy dalej brać tego dupka, czy lepiej zadzwonić do ginki i zapytać.
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Czesc Dziewczyny :)

Wlasnie szykuje sie do szpitala - jade na KTG. Zobaczymy co powiedza. Dzis synus znowu bardzo spokojny...jak narazie ;)

1aleks1 - ja juz dzis 3cie KTG bede miala w tej ciazy, 2tyg temu mialam pierwsze, wczoraj drugie.. mam nadzieje, ze mi nie beda wywolywac porodu z tego powodu, ze synus sie malo rusza.. wczoraj w szpitalu jedna polozna o tym wspominala, ze moze lekarz bedzie chcial.. na szczescie lekarz wczoraj nic nie mowil o tym :confused: zobaczymy co bedzie dzis..:confused:
    --
    • CommentAuthorgusiadm
     permalink
    dzień dobry,
    chaperon-bardzo mi przykro....
    my dzisiaj idziemy do gp na wizytę-standardowo serduszko, mocz, krew- mała dzisiaj kopała m przez 45m bez przerwy on sobie podrzemywał i trzymał rękę na brzusiu a mała dawała!!!
    jest mi już coraz ciężej-kostki mi puchną wyglądają jak shrekowe :) i do tego przez całą noc mnie rwały takie jakby reumatyczne bóle nie mogłam sobie znaleźć miejsca wieczorem żeby zasnąć i od rana 6,30 już leżakowałam jak mała brykała
    miałam was zapytać o twardniejący brzuch?-mój czasami jest twardy ale nic nie boli, nic nie ciągnie czy to takie uczucie?
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    gusiadm takie twardnienie to takie napinanie sie brzucha idzie taka fala po brzuchu chwile trzyma i potem odpuszcza
    -- mama piątki :)
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Mooniia, jak tam u Ciebie? jak się Mała trzyma?:bigsmile:
    --
  3.  permalink
    Chaperon przykro mi:(
    Venus i Anula Miło że o mnie pamiętacie:)

Wpadłam na chwile później może wieczorkiem zajrzę:) Doczekałam się wreszcie tego usg połówkowego mam na 26 wizytę hehehhe jestem taka happy:bigsmile::bigsmile:Tęsknie już za widokiem mojego maleństwa:bigsmile:

Treść doklejona: 15.11.12 10:41
    A jeżeli chodzi o wizytę u gina ,puścił mi bicie serduszka , pomacał brzuch i mówi że wszystko w porządku:)W pracy mam się tylko nie przemęczać i nie szaleć podczas sexu:( To akurat mnie trochę martwi ale dam rade jakoś się wyciszyć he:)
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    Witam się i witam nowe mamuśki :bigsmile:

mangaa: Z racji mojego nasilonego atopowego zapalenia skóry i tego, że niczego nie mogę stosować wyglądam jak zombie.

Mangaa a stosowałaś może Lipikar Baume AP? mnie niedawno wyszły dwa ogniska atopowe na nodze i też się wkurzyłam, bo co mi zeszło z brzucha to wylazło na nodze, ale muszę przyznać że ten balsam bardzo złagodził mi objawy a stosuje się go tylko raz dziennie. Rozumię, że przy cięzkim AZS to pewnie niewiele pomaga, a tu jeszcze hormony robią swoje ale może uda się jakoś załagodzić objawy?

mooniia, madziauk, gdusiam powodzenia :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthormangaa
     permalink
    Milena super imprezka :D
    ~
    Madziu trzymam kciuki za Was by Synek już nie zwlekał :D
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.