Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja mam do Was takie pytanie... O ile w ogóle się w tym orientujecie Wiecie może, czy żylaki na nogach mogą być przeszkodą do porodu sn? Bo gdzieś kiedyś tak słyszałam, ale teraz nie mogę sobie niestety przypomnieć gdzie to było. Bo podczas tego wysiłku, może on pęknąć no i spowodować nawet śmierć przyszłej mamy. Wiem jedynie tyle, że nie dotyczy to mam które nabawiły się żylaków podczas ciąży. Ja niestety mam już je od 16 roku życia... Dlatego się trochę tego obawiam. A lekarza mam dopiero 10 grudnia, więc jedynie wtedy będę mogła go zapytać, ale on nie wygląda na szczególnie kontaktowego, także wiecie Jak macie jakieś informacje na ten temat to proszę napiszcie
isiula ostatnią miesiączkę miałam 8 kwietnia 2012r , 5 moja poszłam do gina a on stwierdził 5 tydzień ciąży.
No to na mój rozum niemożliwe jest, żebyś była w 36 tyg skoro miałaś miesiączkę 8 kwietnia. Wydawało mi się, że wcześniej pisałaś że nie pamiętasz kiedy była, bo nie zapisałaś.. Jak dla mnie bardzo możliwe, że z Piotrusia po prostu duuuży chłopiec tak jak z mojego Stasia, bo wg pomiarów z usg lecą równo.
W ogóle mi to się wydaje ,że to z tym cukrem może być coś nie tak dlatego Piotruś jest taki duży ,ale chciałabym się mylić.