Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

czasami przechodzi od razu a czasami muszę poleżeć 
w czwartek mam wizytę, już się do czekać nie mogę
ale teraz czuję się jak bym kaca miała chociaż nic nie piłam 
Ale dzisiaj tutaj spokójnie dziwie się, ta pogoda sprawia, że budzi się u Nas chandra
i jeszcze fakt, że dziś niedziela to nikomu się nic nie chce robić
ale Wam zazdroszcze,ze juz na wylocie albo po polowie.. przede mna jeszcze takaaa dlugaaa drogaaaa z moja kruszyneczka ;)
bo boje sie ze np.urodze w polowie grudnia i niebede miala jak dziecka odebrac ze szpitala :)))

Anula pakuj się kochana:)
Emenemss a po corci nie masz nic z tej drozszej wyprawki? My lozeczko i wozek mamy po Mai, tylko fotelik pozyczalismy wiec teraz kupowalam.
Pakować to się powolutku pakuję a potem postawię torbę w przed pokoju i niech czeka na tę chwilę
i ciekawe jak tam u Mooni?
Każda z Nas zacznie zdawać relacje z wizyt to na 3 stronach się nie skończy
misia-ludek a co ty za badania tak wcześnie robiłaś jeja mi by sie wstać nie chciało

Wczoraj mi się śniło, że urodziłam synka w 33w 6d, czyli 22 listopada

Jak w tym miejscu położę i przycisnę rękę to czuję jak mała zaczyna się poruszać. Może ona w tym miejscu mnie na coś naciska?
bardzo często bolało mnie z lewej strony w okolicach jajnika, on mnie tam najczęściej kopał
Kto wie na 100% jak to jest z tym "donoszeniem ciąży"?

Jedno jest pewne im dłużej dzieć siedzi w brzuszku (tzn.im bliżej terminu porodu) tym lepiej

Nie ja musiałam siedzieć bo tam nie ma żadnej kozetki są tylko siedzenia i dużo ludzi wokoło co tez mnie bardzo denerwuje bo wtedy się duszę.