Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a badanie będziesz miała zaliczone i przekonamy się czy maluszek jest zdrowy
nie martw się
takze dalej czekamy na jakis rozwoj sytuacji :)

[/url]

Ja miałam jedne długie jeansy- kupione na początku ciąży, a nosiłam na końcówce- i jedne krótkie, które sobie ponosiłam nad morzem. Sukienki nosiłam nieciążowe, bluzki też i kurtki też
Kupiłam też spódnicę na all (hm)-i tu nawiązując do rozmiarówki- do końca ciąży była za duża w D****, mimo, że rozmiar 38 i mniej bym się zdziwiła, gdyby był za mały. To co bym pewnie chętnie kupiła, to może jakieś eleganckie bluzki, niekoniecznie podkreślające brzuch (w sensie obcisłe), ale jakoś nie trafiłam, więc korzystałam z tego, że mieszczę się w swoje.
Może będzie tak jak u mnie i nie przytyje za dużo i dziecko będzie miało wagę ok
Może będzie tak jak u mnie i nie przytyje za dużo i dziecko będzie miało wagę ok i będzie uważała na to co je to wtedy nie będzie miała tego badania tak jak ja.
Choć do tej pory nie wiem czy to dobre rozwiązanie że lekarz mi podarował tą glukozę.

chyba tak jak madziaUK bede stosowac sportowe, tak jka do tej pory bo wygodne sa:)Do karmienia nie są za wygodne, bo podjeżdżają do buźki dziecka jak się pierś trochę opróżni i zmięknie. Ja czasem zakładam sportowy na noc, bo normalnie to mam takie kopertowe na noc i to jest wygodne, ale jak oba są w praniu, to wtedy sportowy i nie jest mi w nim wygodnie. A co do staników do karmienia - ja mam firmy alles i nie są drogie, a są bardzo wygodne.

. A kurtkę zimową mam pożyczoną od grubszej koleżanki-mam nadzieję, że jak urodzę, to wejdę do mojej z zeszłego roku