Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ruchy czuje właśnie tam na dole przy wzgorku lonowym i są to rączki małej które trzyma przy główce. Ostatnio podejrzalam na usg jak nimi rusza i wtedy właśnie czuję kuksance. Natomiast nóżki czuje na górze brzuszka czasem centralnie nad pępkiem a czasem bardziej po prawej stronie:)
Powiedzcie mi, czy w ogóle się wysypiacie w nocy?? Niby mówią, aby w ciąży porządnie się wyspać, bo potem nijak się to nie uda, ale jak ma mi się udać ta sztuka skoro 4-5 razy muszę skorzystać w nocy z toalety!! Co się ułożę i zasnę - to bach - pęcherz ciśnie, a jak ciśnie to zaraz mi brzuch twardnieje:(
Witajcie dziewczyny:) Powiedzcie mi, czy w ogóle się wysypiacie w nocy?? Niby mówią, aby w ciąży porządnie się wyspać, bo potem nijak się to nie uda, ale jak ma mi się udać ta sztuka skoro 4-5 razy muszę skorzystać w nocy z toalety!! Co się ułożę i zasnę - to bach - pęcherz ciśnie, a jak ciśnie to zaraz mi brzuch twardnieje:(
hej, u mnie mdlosci juz calkowicie odpuscily od kilku dni za to nabawilam sie emetofobii, ciagle sie powstrzymuje przed zwymiotowaniem chociaz nie mam nawet mdlosci, wali mi serce, mam lęki,że coś zobaczę co wywoła u mnie mdlosci - przeciez to chore jest. Boje sie ze nie przejdzie a leków nie moge brać na zmniejszenie lęku. Lekarz twierdzi ze to normalne po takich przejsciach i powinno przejsc a mnie to na nerwice lękową zakrawa, która sama nie przechodzi. Chodze do psychologa ale chyba nie pomaga poki co...
hej dziewczyny, wróciłam z usg :)
więc tak Maluch ma 33 mm, torbiel 69 więc minimalnie ale się zmniejsza.
Dzisiaj kończę 10 tydzień (chyba, bo wciąż nie umiem tego liczyć) :)
Venus i jak tam
Dziewczyny, gł. po 30tc, czy jak maluszek Wam się czasem rozpycha to czujecie jakby nacisk na szyjkę i takie dziwne uczucie jakby maluszek miał wypaść???
Trochę jestem zaniepokojona, bo to rwanie jest mocne i wprost paraliżuje mi część lewej strony ciała.