Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Mały Karolek już niedługo wyjdzie

[/url]
[/url]
[/url]
świetna!
[/url]

[/url]
[/url]podobno mdlosci to maly pikuś przy tym, czytalam na innym forum jak dziewczyny mdleją, jakis palpitacji serca dostaja i wez tu badz spokojny przed takim badaniem
powodzenia!
czytalam na innym forum jak dziewczyny mdleją, jakis palpitacji serca dostajaA wiesz ,że tak jest . Mnie po pół godzinie tak zamroczyło,że widziałam podwójny obraz i miałam nogi jak z waty.Ledwie się doczągałam do wyjścia ze szpitala żeby trochę powietrza złapać.
i ich zwolniony proces ... u mnie by sie niestety zgadzało
teraz miewam je mniej ale mimo wszystko nadal sa , a wtedy przychodza glupie mysli :( pozdrawiam :)
Przed wczoraj mogłam sobie sama zrobić ten koktajl ,więc może jutro też będę mogła i pójdę z tym na oddział ginekologiczno położniczy i poproszę położną żeby mnie gdzieś tam położyła na te dwie godziny.
[/url]
I pewnie niejedna z Was by wolała wypić coś takiego, a ja należę do tych egzemplarzy, które nie tolerują napojów gazowanych
nie pijam coli, fanty ani niczego co ma bąbelki
a tu jeszcze musiałam wypić 1/2 litra!!!! i odczekać nie 2 a 3h, bo krew pobierają 4x: przed badaniem, po 1h, po 2h i po 3h
i też robiło mi się słabo ale wyjście na powietrze pomagało, rozmowa z pielęgniarką, innymi pacjentami, czytanie i zajęcie głowy wszystkim tylko nie tym jak bardzo mnie mdli
Teraz staram się źle nie myśleć o tej glukozie i podejdę do tego ze spokojem
i bardzo dobrze Weź ze sobą coś fajnego do czytania. Dasz radę
[/url]