Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja nie musiałam przynosić swojej glukozy - panie miały wszystko na miejscu
Martwię się bo miałam niski progesteron na starcie z 17,4
tez bym tak chciala.. ide pod prysznic, pozniej bede dzwonic do poloznej :) no i chyba przedzwonie do polskiej gin, nie mam daleko..oby tylko mogla mnie wcisnac na wizyte ;)

Wyczytalam wczoraj, ze 50% porodow wywolywanych konczy sie cesarka. No i dziewczyny zazwyczaj sie tu mecza w UK te kilka dni. Bo najpierw daja zel, po 6 godz powtarzaja i jak nic sie nie dzieje, to dopiero przebijaja wody. Pozniej daja kroplowke i wtedy ponoc juz jest nieciekawie i boli najbardziej. Czesto rozwarcie po kroplowce nie postepuje, dziecko traci tetno i konczy sie CC.
a szanse z dnia na dzien maleja. W koncu synus nie moze u mnie w brzuchu siedziec nie wiadomo ile. 

Nie wiem czy ona wykonuje masaz szyjki macicy, ale czytalam, na stronie rodzic po ludzku, ze taki masaz nie jest rekomnedowany, bo ponoc malo skuteczny i bardzo bolesny.

prawdopodobnie bedę miała cesarkę ale to wszystko się wyjaśni w 36 tc ,bo wtedy będzie wiadomo ile dzidziuś waży.

. Dobranoc dziewczyny
ale mój jest taki jak na dni płodne, zaraz przed owulacją..
[/url]
, hemoglobina w normie12,7 czyli zero anemii
no i zadnego zatrucie tez nie, mocz i krew w porzadku. Tak sie ucieszylam ze caly dzien dzisiaj chodze z bananem na buzi:) ana domiar wszystkiego przyszla paczka z wozkiem!!!!!!!! po prostu mega dzien, a cieplo i slonecznie bylo jak na wiosne.
[/url]MilagrosCud - nutelle to ja swojego czasu lyzka w nocy podjadalam na szczescie juz mi przeszlo ;)
[/url]
[/url]