Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Lapa 20 euro? w Polsce euro kosztuje 4 z groszem no ale wiadomo tam inaczej przeliczacie
nic inaczej nie przeliczam, po prostu takie są ceny i zwykła wanienka wcale nie jest dużo tańsza, więc dla mnie wybór był prosty zwłaszcza że od dawna nastawiona bylam na wiaderko a nie wanienkę
U nas maz wybieral czy wanienka czy wiaderko. Bo to on bedzie kapal synka :)
i dlatego zdecydowaliśmy się na wiaderko
a zaraz zbieram się do miasta na zakupy, pocztę i spacerek, bo jest słonecznie!
ehhhh

Brzuch przy tym twardniał. Trwało to około pół godziny, później ból zelżał i jakoś zasnęłam. Było mi przy tym słabo i niedobrze. Czy to mogły być skurcze przepowiadające ?

. Dzisiaj idziemy z mężem na SR-ale na same kąpanie-ciekawe jak sobie "biedak"poradzi, bo on będzie kąpał a ja będę lalę ubierać
. Jeżeli chodzi o wanienki i wiaderka,to ja jako tradycjonalistka wybrałam wanienkę-jeszcze nie widziałam nieszczęśliwego dziecka podczas kąpieli-a trochę już tych maluszków w życiu widziałam i nie jednego kąpałam
. Nie rozumiem, do czego są potrzebne dwie osoby podczas kąpania, nawet we zwykłej wanience? Hm, chyba dobra organizacja wystarczy-przygotować sobie wszystko przed kąpielą i do roboty
. Mnie takie rzeczy nie przerażają i nie kombinuję za dużo...ale wiadomo,co jedna osoba to inne podejście
...pozdrawiam
)

ale mogę mieć cytrynę i wodę
dzięki 

jak ten czas leci. O Ulci nie wspomne
pewnie nadal pokrzywkę pije i rumianek 
kto wie czy to nie jest czasami cisza przed burzą
[/url]Milagros możliwe, że jest odwrócona stópkami do kręgosłupa i wtedy ruchy są słabiej wyczuwalne
[/url]