Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
powinnam rozwazyc to cc bo w trakcie porodu nie bedzie czasu zeby podjac decyzje a bol jest naprawde olbrzymi i nigdy nie wiadomo jak przebiega porod...
Z kolei porod naturalny moze byc z komplikacjami a jak juz zaczne rodzic to nie ma zmiluj
a myślisz , że CC nie?
zasiala we mnie ziarno niepewnosci
jeszcze mi cos takiego powiedziala, żeby lekarz mnie wymierzyl, w szczegolnosci miednicę bo jestem osobą bardzo szczuplą, mam waskie biodra i moze mi cos "trzasnąć"
To już kochana jest megapieprzenie, chyba kobieta nie o tym pojęcia. Szczupła sylwetka nie ma nic do szerokości miednicy (w tym miejscu w którym by coś mogła utrudnić), bo bardzo szczupłe dziewczyny czasem rodzą w godzinę, a te które pozornie mają "doskonałe warunki" niejednokrotnie bardzo źle znoszą porody. Więc mogłaby Ci wróżyć z kształtu nosa, równie dobrze.
Po prostu wydaje mi sie, ze warto o tym pisac, wlasnie dlatego, ze sa lekarze, ktorym prosciej jest zrobic ciecie niz meczyc sie z ciezarna na porodowce...
rozumiem, że nie mierzy sie przed porodem kobietom miednicy pod kątem warunków do wydania dziecka na swiat?