Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

PIĘKNA BETA 
no ale jak nie pomaga
nie wiem co może pomóc, a w necie szukałaś?

[/url]

Właśnie patrzę na mój suwaczek i ni w oko nie pasuje z ostatnim USGmój synuś waży 770 gram a nie ponad 500 gram
ale nie będę robić zamieszania z listą, poczekam do 20 grudnia bo mam wizytę przed świętami
zobaczymy co wyjdzie
Mam nadzieje, że przez to mała nie zdecyduje się na opuszczenie domu:-) myslac sobie "spierdzielam stad, trzesienie ziemi"
a nastepnie w herbaciarni i zjadlam duzy kawal ciacha czekoladowego, zmierzywszy cukier 103:-)
[/url]
Na pewno boli (nie wiem, jak bardzo, bo sama miałam cc i wiem za to, co znaczy rekonwalescencja po nim), ale nie wyobrażam sobie, że mój gin straszy mnie ogromnym bólem porodu naturalnego
[/url]
Emenems- wlasnie szerokosc bioder nie ma nic wspolnego z porodem, bo od tego sa te hormony ciazowe aby poluzowaly stawy miednicy by dzidzi sie przecisnelo przez mame. choc wczesniej, nie wiedzac o tym troche sie pocieszalam bo ja mam szerokie biodra, myslalam ze bedzie latwiej,
krece sie tak z boku na bok,az postanowilam odpalic kompa ..
Badanie palpacyjne szyjki bardzo bolało
Zastanawiam się, czy mogło to nasilić skurcze i twardnienia, bo następnej nocy skurcze były tak mocne, że aż się budziłam. No i zdarzały się znacznie częściej. Myślicie, że to możliwe? Miałyście podobnie?