Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wlasnie wrocilam padnieta ze spaceru, kupilismy ananasa - przypomnialo mi sie, ze polozne mi w UK mowily, ze niby on pomaga. Nie probowalam jeszcze tego ;) wiec nie zaszkodzi sprobowac.. a przy okazji zjemy cos smacznego ;)
[/url]

[/url]

[/url]
[/url]

mam nadzieję, że powitacie synka na świecie jeszcze w listopadzie - trzymam kciuki, żeby się w końcu zdecydował
aż mi się wierzyć nie chce, że miałam termin dzień po Tobie, a mój maluch za 3 dni kończy już 4 tygodnie

o tak racja ,ja na przykład nie mam siły chodzić . Na spacery to tylko wokół domu chodzę , nie wiem jak ja jutro pojadę z mamą do kina chyba na czworaka.

Cloe, jak sprawuje sie Twoj detektor tetna? ja dzis kupilam Baby sound z wyswietlaczem. Juz sie nie moge doczekac az przyjdzie;) dlugo szukasz tetna malucha?

i jak narazie jestem spokojniejsza
badanie przeszłam, nie zwymiotowałam, wypiłam to w 5 minut ale oczywiście od połowy kubka użyłam pół cytrynki bo bałam się, że mnie zemdli. Na pusty żołądek tyle cukru?? szok! po godzinie zaczęłam czuć się senna, zmęczona i jak na chwile wstałam pochodzić to zbladłam, zakręciło się w głowie, oczka zrobiły się małe i mama kazała mi z powrotem usiąść. Ale źle nie było! bardziej męczyło mnie to czekanie, mały zaczął tak się ruszać, wiercić itp, że szok!
idę spać bo jestem bardzo śpiąca, papa