Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Ja wzięłam książkę i gazetę, ale jak mnie zamuliło to oczy się zamykały i nie dało się nic przeczytać, potem zrobiło mi się słabo więc położyłam sie na kozetce i tam zasnęłam:PPP

Dlatego biorę ze sobą narzeczonego
Trzymajcie kciuki za moją dzidzię:)

- tylko liczyłabym tym razem na dziewczynkę. Marzy mi się teraz córeczka
zaraz musze scigac polozne i dzwonic, bo chyba o mnie zapomnialy 
. Mam nadzieję, że moja ciąża nie będzie trwać tyle co Madzi
. Chociaż pieron wie, bo wg.OM mam termin na 10.12 a według zapłodnienia 20-23.12, więc możliwe, że też trochę poczekam. W każdym razie, jeżeli nie urodzę do 18 to mam się wstawić rano do szpitala-tak mi położna mówiła, która będzie przy moim porodzie. W sumie, to na razie nie chcę jeszcze rodzić, bo mam jeszcze wiele rzeczy do zrobienia
. No ale my to sobie możemy planować...pozdrawiam

Tragedii nie ma 
i powiedziałam jej, że tak P. Doktor chciała ale ona odpowiedziała, że raz się pobiera bo zanim się to wchłonie to minie godzina. 
po godzinie zrobiłam się blada, spać mi się chciało, wyglądałam jak bym coś ćpała. Jeść mi się chciało, pić też...
a jakaś Pani ciasteczka wyciągnęła
no ale cóż! Baw się dobrze, i zdaj relacje z filmu bo sama się zastanawiam czy iść na ten film 

ciekawe co na to wasi mężczyźni? 

Dii i Kuleczka jesteście szalone ciekawe co na to wasi mężczyźni?
Venus a co, jak szalec to szalec :D
po co dwa razy w pieluchy się wwalać i na nowo przyzwyczajać do nich... Lepiej raz za razem
Dii widzisz Tobie pobierali przed, po godzinie i po dwóch godzinach. Ja też miałam tak zalecone przez lekarza, ale pielęgniarka powiedziała, że przed mi pobierze i po nie całych dwóch godzinach.

a jak jest z seksem w ciazy w 3 miesiacu

[/url]
[/url]