Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a na wscibskie pytania znajdzie sie sposob.

misia-ludek, dlaczego Twój lekarz zaleca cc? Przepraszam, jeśli już o tym pisałaś a mnie to umknęło..

Ho,ho
A żebyście widziały minę pana Doktora jak powiedziałam,że urodziłam sn..
jest zamknieta i twarda
Takze ten tego..nie wiem czy ten zel nie sprawdza sie przy dlugiej szyjce czy co? Ale z tego co ona mowila, to tak wywnioskowalam. Moge z mezem isc od razu na wywolanie, bedziemy mieli swoj pokoj z lazienka itd. Chociaz tyle dobrze 

Hussy - zaczelo sie u Ciebie naturalnie ? Czy mialas wywolywanie?
Lekko nie było. Wody też same nie odeszły,musieli worek przebijać.. Na samą myśl się trzęse,no ale urodziłam i w sumie nie było tak zle
Tak jak pisałam ostatnia faza ,szybciutko i leciutko poszło.
Basiu,a Ty już w pierwszej trójce jesteśHo,ho
![]()

hemoglobinkę mam niską 10,9 a jest norma od 12, uważam, że wyniki mam dobre.
wow!!!! jakie nowinki

[/url]
Zdrowy rozsądek wg mnie oznacza to, że jak mogę rodzić SN, to rodzę, bo większość lekarzy- a przede wszystkim- rodzących, stwierdza, że tak jest lepiej dla mamy i dziecka. Super, jeśli się uda w 100% naturalnie- ale jak trzeba, to trzeba- znieczulenie, oksytocyna, nacięcie czy w końcu CC (nie mówię o nieuzasadnionym stosowaniu tych procedur).
Naczytają się dziewczyny o tej "magii" i później tragedia- bo CC-albo dwie doby zwijania się z bólu i myśl tylko o tym, żeby się skończyło. Dobrze, że ja nie czekałam na magię, bo bym teraz miała ostrego doła

Mam koleżankę, która załatwiła sobie CC tylko dlatego, żeby nie mieć "rozklapiochy" po SN i żeby facet jej nigdy nie powiedział, że jest za tam za luźna