Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
kurcze szczerze mowiac z tego co piszecie to jakas katorga:-) mężowi tez czytam Wasze historie zeby Go uswiadomic troche
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]Wydanie na swiat czlowieka to mega przywilej! A jeszcze wiekszy moc go wychowac.
[/url]
A mi się wydawało, że miałam super poród
Dużo osób uważa, żeby nie czytać opisów, nie oglądać filmów- żeby się nie wystraszyć- a ja jestem za tym, żeby robić tego jak najwięcej. I też czytałam D. te opisy, a nawet mu dałam linka i sobie czytał sam
Trochę w głowie zostaje- co robić, a czego nie, co pomaga, czego się wystrzegać.
Milagros, Ty też niezbyt dobrze znosisz ciążę, więc może dla Ciebie też poród będzie z tego najprzyjemniejszy 
[/url]
[/url]

W razie czego zapraszam do poczytania pod kartę
i w czerwcu zrobię wszystko aby poród przyniósł cudowne wspomnienia i mnie i mojemu mężowi.
Ja jestem bardzo nastawiona na mój plan i to, że mój Przemek będzie przy mnie bo jego towarzystwo działa na mnie jak tabletka przeciw bólowa
Mama będzie przy mnie i już wiem, że będę w dobrych rękach. Chyba, że wody mi odejdą to położna powiedziała, że mam od razu do szpitala przyjechać 
w końcu położne widzą to codziennie 
ja nie mogę się doczekać jak położą mi synka na brzuszku i z Mężem będzie patrzeć sobie w oczy
przeczytałam fajną książkę "Język Niemowląt"
przeczytałam fajną książkę "Język Niemowląt" Tracy Hogg i Melinda Blau. Polecam !!!
Proponuję nie polecać, póki sama w praktyce nie stwierdzisz, że działa
Dla mnie to jedna z głupszych książek pod słońcem - nie da się dziecka tak łatwo wstawić w schematy, no po prostu się nie da. A o karmieniu piersią to w ogóle u tej baby nie czytaj, bo tylko sobie niepotrzebnie namieszasz.
Ta książka jest fajna, owszem, ale tylko w teorii Proponuję nie polecać, póki sama w praktyce nie stwierdzisz, że działa Dla mnie to jedna z głupszych książek pod słońcem - nie da się dziecka tak łatwo wstawić w schematy, no po prostu się nie da. A o karmieniu piersią to w ogóle u tej baby nie czytaj, bo tylko sobie niepotrzebnie namieszasz.
Od siebie mogę polecić książkę "Mądrzy rodzice" Margot Sunderland - bardzo, bardzo się sprawdza, nie tylko przy niemowlaku.

czy mogę sama sobie jakoś pomoc czy bez wizyty się nie obejdzie?