Cześć mamusie witam was po masakrycznej nocy od kilku dni nie mogę spać,śpię raptem 5,6 godzin z przerwami na siusiu a dzisiejszej nocy też nie mogłam spać bo myślałam co u madziauk i Karolka . Madzia pewnie tuli już Karolka w swoich ramionach a ja zaraz idę się ogarnąć i muszę do sklepu po mięso pojechać.
witam z rana! mooniia gratuluje serdecznie!drobniutkie maleństwo, ale zdrowe i to najważniejsze! madziauk daj znać jak już dojdziesz do siebie, trzymam kciuki, chociaż pewnie już po wszystkim u Was:)
Gratulacje mamusią !!! U mnie dolegliwości żołądkowe. Wczoraj miałam na obiad naleśniki z serem i salami a później to odchorowałam. Trzeba bardziej chyba dbać o dietę.
Hej kobitki no super wieści :-) Moonia wielkie gratulacje, kruszynkę urodziłaś ale najważniejsze, że córka już jest z Tobą :-D Madzia Uk pewnie jest po i odpoczywa :-D musimy czekać. Ale tak jak piszą dziewczyny takie emocję z porodem Madzi, że szok. Coś wspaniałego i na prawdę to jest dla nas przykład, że jak się nic nie dzieje złego po terminie ustalonym to można spokojnie czekać, aż dzidzia sama będzie gotowa :-D
Moonia gratki Madzia pewnie już malucha ma przy sobie, ale kciuki nadal trzymam. U nas się coś nieśmiało rozkręca, albo znowu straszy więc na razie nie piszę by nie zapeszyć...
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 29.11.12 12:49</span> I widzę, że suwaczek mi stanął 2 dni temu hehe
Nie wiem, co 15-20 min łapią mnie bóle krzyżowe i twardnieje brzuch, i coś przy okazji ze mnie cieknie. Czuję nacisk w dole brzucha, a mały bardzo spokojny dzisiaj.
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 29.11.12 13:07</span> Właśnie odszedł mi duży kawał czopa, kurcze bo nic innego by to być nie mogło...
Jej ale jestem podekscytowana, takie tu dziś emocje że nie mogę zabrać się za mycie lodówki, a już się rozmroziła U mnie dziś też więcej tych twardnień niż ostatnio, więc idę zjeść no-spę
Misia trafne spostrzeżenie Monia - Gratulacje jeszcze raz , Marysia ślicznie urosła w maminym brzuszku , czekamy na wieści Madziu Mam nadzieje że Synuś już jest w Twoich ramionach . Bri - o kurcze ale poszło , chyba emocje i Wam się udzieliły !!! Acia - ojku trzeba chyba na Ip jechać coś zaczyna się dziać .
Dziewczynki miłego dnia , Maluchy śpią ja muszę ogarną mieszkanko