Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale widzicie kochane jak to czasem bywa...ja nie wiem czy bym dała rade i miala w sobie tyle sily. Człowiek sobie planuje, nastawia sie pozytywnie daje dzialac naturze a tu dupa jedna wielka...
ja wlasnie napisalam ze pewnie mialabym silę tylko chodzi o bezpieczenstwo i warto rozwazyc opcje znieczulenia itp
babcia wykrwawiala sie na moich oczach z przewodu pokarmowego i mnie to nie ruszalo
Filmy z porodów oglądam i nigdy mnie nic nie obrzydzało, przecież to sama natura, kobiece ciało, więc nie rozumiem jak można mieć negatywny stosunek do tego. Męża też trzeba przygotowywać na różne widoki ;)
ale jak zaszlam w ciaze ten prog wytrzymalosci sie znacznie obnizyl, mam nadzieje ze znowu znajde w sobie mobilizacje jak bedzie trzeba
--
Gra hormonów jest wówczas taka sprytna, że skupiasz się jedynie na tej jednej chwili i odnajdujesz w sobie tyle siły, o której wcześniej nie miałaś pojęcia... :)
babcia wykrwawiala sie na moich oczach z przewodu pokarmowego i mnie to nie ruszalo
nie raz dalam Ci do zrozumienia zebysmy sie nie komunikowaly
Uszanuj to ze I tym razem nie odpisze.
Milagros tak mnie jeszcze naszło, no bo nie chcę żebyś się denerwowała, bo w ciąży jesteś, ale czasem jak coś napiszesz, to ja zęby z podłogi zbieram.
Nie lubimy się i już, chociaż niejednokrotnie odpisywałam na jakieś tam zadane przez Ciebie pytania zupełnie normalnie przecież.
naprawdę życzę Ci, żebyś się z tej depresji wygrzebała
żadna to dla mnie informacja
Ja nawet nie wiem czy Cię lubię, czy nie
Przepraszam Was Penny i Milagros ale dyskutujcie sobie na priv albo szeptajcie, bo nie jest milo czytac Wasze dyskusje.
Jesli Was urazilam to przepraszam
Dziewczyny cudownie jest być mama :) my dopiero pierwszy dzień jako rodzice, a straciliśmy już głowy dla naszego kochanego Karolka.
albo powie "tofam cię mamusiu"
ążyłam zeby to raz na zawsze ukrócić a czy mi sie udalo zobaczymy, oby sie nie powtorzylo
O tym zapomnialam, usmiech dziecka -bezcenne .warto teraz dzielnie zniesc te nieprzespane noce ,a juz niedlugo pierwszy usmiech ....dam rade , ba kazda z nas da rade.