Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziś poraz pierwszy próbowaliśmy karmić się piersią, trzeba będzie trochę nad tym popracować, ale mam nadzieję że się uda. Bo mała ma chęci ale chyba nie chce jej się ssac.
ja straciłam wenę po dzisiejszych harcach z Pennyza kazdym razem nie wiem jak mam po takiej zrytej atmosferze przejsc do porzadku dziennego na tym forum i musze przeczekac..
ja straciłam wenę po dzisiejszych harcach z Penny za kazdym razem nie wiem jak mam po takiej zrytej atmosferze przejsc do porzadku dziennego na tym forum i musze przeczekac...
zasmiecasz forum zamiast napisac do mnie prywatnie, to nie jest miejsce na takie docinki i juz nie raz to bylo dzis pisane
Chodzi mi Milagros o to,że jesteś tu na tyle krótko,że każda kolejna "rewelacja" z Twojego życia, którą tu opisujesz, coraz bardziej stawia Twoją osobę pod dużym znakiem zapytania.
tak bardzo chcialas zakonczenia tej wymiany zdan, a teraz znowu to wywlekasz, nie wiadomo czego oczekujac?
Wszystkie Twoje wypowiedzi skierowane do Penny byly oprysliwe i niemile.
Milgros, dodałabym jeszcze manię prześladowczą do Twoich "dolegliwości"...
uwazaj na slowa i narazie tylko tyle napisze, słow nie cofniesz szczegolnie pisanych i to do osoby ktorej nie znasz
oki chyba ogarne kuchnie tylko i moze usiade nachwile .
Ze chyba mam szczescie bo i Martynka potrafila w 14 dobie i teraz Henio 5-7h. Zosienka troszke mniejsza i mniej je ale czesciej i tak 3-5 h potrafi przespac .a ja w tym czasie moge albo pospac albo cos ruszyc :-) nie ma zle na regeneracje potrzebuje 2-3 h i jest dobrze.
martwi mnie ten kaszel (jego wpływ na brzuch)
Ja teraz jestem przeziebiona ,pije mleko z czosnkiem ..fujjjj .......ale pomaga :)
Emenemss: Ja teraz jestem przeziebiona ,pije mleko z czosnkiem ..fujjjj .......ale pomaga :)
O nie! Z moimi permanentnymi mdłościami, gdy odruch wymiotny tylko czeka w przyczajeniu na dobry moment, takie coś byłoby jak jazda bez trzymanki
Ale cieszę się, że Tobie pomaga.
Zdrówka!
Ja teraz jestem przeziebiona ,pije mleko z czosnkiem ..fujjjj .......ale pomaga :)
I w końcu okazało się że chce butli z samą wodą.