Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

a tak mi sie niechce prasowac ze szok,moze nietyle co mi sie niechce ,ale nawet na siedzaco ,mecze sie przy prasowaniu 

. Też mam w planach drugie, ale chyba troszkę dłużej poczekam
.
. Jutro mam wizytę,więc zobaczymy czy coś się tam już rozwiera i skraca
. Brzuch zawsze opada na końcówce? ja ,mam cały czas wysoko...pozdrawiam

aszlim, ruda kciuki zaciskamy za szybkie porody

Cześć mi opadł już 2w tygodnie temu ale czuję,ze szybko nie urodzę bo lekarz nam mówił na ostatniej wizycie,ze szyjka twardo się trzyma więc wątpię w to,ze poród będzie w terminie.
Treść doklejona: 03.12.12 10:42
a właśnie mamusie jak to jest z tą szyjką ona chyba nie rusza tak z dnia na dzień prawda???
Pozdrawiam
;
;
;
;i chyba nie ma możliwości, przy takie wymiary były i CRL faktycznie było tylko 3,9 cm?
Anula-tym sie niesugeruj ,roznie bywa ,mi nagle zaczely sie saczyc wody i okazalo sie ze mam przedwczesne pekniecie pecherza plodowego ,pamlatku wody mi uciekaly ,jakbym robila siusiu .
Szyjka twarda zamknieta i co 2x oxy i nic ja nieruszylo ...dopiero masaz szyjki pomogl jej sie otworzyc :)
--

Tylko najbardziej mi szkoda, że nie mogę go pokarmić piersią
No właśnie panicznie boję się tego masażu bo podobno boli jak jasna cholera , a ja strasznie chciała bym tego uniknąć.

. pozdrawiam...jak znajdziesz chwilkę to napisz o szpitalu czy byłaś zadowolona, ja też wybieram się na Wyspiańskiego