Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny a mnie dopadło przeziębienie...nie wstaję dziś z łóżka bo siły nie mam. Nawet sił brak zeby coś sobie ugotować... Dopadł mnie głównie silny katar i ból gardła ale katar mam a taki w kolorze żółto zielonym (sorki za draastycznosć opisu) co pewnie świadczy o bakteriach....
Pytanie do dziewczyn na końcówce (pewnie juz padlo ale sie nie wczytalam): jak sobie radzicie z pedicure.
Jej, powiem szczerze, że naprawdę się dziwię, że pod koniec ciąży nie sięgacie do palców stóp.
ja dalej nie wiem jak moj lezy bo caly brzuch mi faluje jak sie mosci hrabia ruszy i wtedy to zgaduj zgadula czy to byl lokiec czy stopka czy piesc doprawiona kolankiem...
Blubis, ja też miałam kłucia w jednym miejscu w tym czasie, co Ty. Przeszło Pamiętaj, że jakoś na tym etapie kosmówka przekształca się w łożysko i być może stąd masz takie dolegliwości. Ale, tak jak piszą dziewczyny, ciało w ciąży nieustannie się zmienia i nie każda dolegliwość bólowa oznacza coś poważnego. Bardziej dokuczliwe jest ciągłe zadręczanie się i wsłuchiwanie w niepokojące objawy. Walczysz z tym jakoś?
tak, zapisałam się do psychologa i od poniedziałku zaczynam terapię...
Na pewno polecam stronę tych państwa (psycholodzy), w tym wypadku w kontekście recenzji książek: http://www.dziecipoznan.pl/recenzje-52_5-poradniki_dla_rodzicow (póki co widzę bardzo dobrą recenzję dla "Najszczęśliwszego niemowlęcia w okolicy").
Wez ja uswiadom,ze takiego mleka sie nie podaje. Dla dobra jej dziecka!