Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To jest dowód na to ,że jaki ojciec taki syn.
...jeszcze mam parę rzeczy do zrobienia i mogę rodzić:jutro chyba "zrobię" porządek z łóżeczkiem, poprasuję,wypastuję podłogi. W poniedziałek muszę jeszcze skoczyć z autem na przegląd, we wtorek wizyta u lekarza,w środę odebrać wózek...i tak z grubsza chyba wszystko
. Dzisiaj jeszcze byłam po odpis aktu małżeństwa-podobno potrzebne do rejestracji dziecka. Miałam,ale dwa m-ce temu tak dokładnie sprzątałam w papierach że chyba wyrzuciłam
...pozdrawiam

ale ja podejrzewam, że też tak będę mieć 

A i mojego T mam w domQ więc spędzamy dużo czasu razem...trzeba jakoś nadrobić braki

[/url]
mąż tylko zerka ukradkiem i komentuje "moze ja Ci bede codziennie tą glukozę kupował?" ale spoko, przejdzie mi - lekarz powiedzial ze prawdopodobnie bede miala mdlosci cala ciaze z przerwami
[/url]Do tego mam wrazenie ze opuscil mi sie nieco brzuch no i jak siedze na toalecie i delikatnie ucisne brzuszek od gory to czuje silne napieranie w pupie

[/url]
bo za dwa może trzy tygodnie już tak kolorowo nie będzie
ja od dwóch dni latam, sprzątam itp. a na wieczór to plecy mnie tak bolą, kręgosłup, zauważyłam, że szybciej się męczę, mam duszności i wieczorami jestem wyczerpana
Mąż od tygodnia marudzi, że dźwigać nie mam, sprzątać na raty i więcej odpoczywać bo inaczej wpindol dostanę
na Mikołajki też nie wiedziałam, chodziłam po sklepach chyba z 2 godziny, w końcu kupiłam mu Kosmetyki AA do cery wrażliwej i skłonnej do alergii, używa i widzę, że jest zadowolony więc trafiłam
ale teraz mam problem, a Wy co kupujecie??? Ja przed chwilą ćwiczyłam na piłce i czuje się zrelaksowana

[/url]
A jesli chodzi o sprztanie to takze ostatnio mnostwo w domu robie, ciagle cos doczyszczam, piore, myje itp...az sama sie dziwie skad mam tyle energii. Ciagle cos bym robila i wogole nie jestem zmeczona. Mam wrazenie ze im dluzej chodze w ciazy tym lepiej sie czuje
ja miałam noc przespaną mroźną lecz przespaną, własnie jestem po śniadaniu bo z rana byłam na roratach
fajnie wchodzisz do kościoła ciemno, wychodzisz jasno
ale mróz dawał nieźle po policzkach
Ale wolę taką pogodę niż miałaby być jakaś chlapa... 

Anula nie wiem, nie znam się na tym, a w necie coś piszą? może poszukaj...
Lub zajrzyj na forum świeżo upieczonych mam, może One będą wiedzieć 
ale liczyć mam?? słyszałam, że przez takie liczenia można ześwirować i to nawet mocno, przecież wiadomo, że dzidzia śpi długo w brzuszku to co? u mnie synek się rusza nad ranem i wieczorami, a od czasu do czasu w południe. Jeżeli zauważę zmiany to skontaktuję się z moją Gin.