Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
- łatwiej wyrzucić niż odkładać co chwilę kolejne do prania. To chodzenie z podkładami między nogami jest mi znane tylko z opowieści i się zastanawiam jakim prawem personel kogoś zmusza do czegoś takiego
jak założyłam normalne majtki i podpaski to lekarz mnie zrąbał,a ja mu powiedziałam żeby sam sobie w tym pochodził i zobaczył jak to jest,położne rozumialy i jak miała być wizyta to przychodziły i mówiły "majtki w dół"
[/url]
[/url]

a przecież już nieraz udowodniono że człowiek dużo szybciej wraca do prawidłowego stanu jeśli ma dobre samopoczucie a jak tu mieć dobre skoro trzeba pilnować żeby nic nie wypadło, nie odstawało
Nie śpię od 4.30 :-\ ale może jeszcze uda mi się zasnąc i dospać kilka godzin...
Milagros, Twoj tata jest diabetologiem? Kurde,moj maz na czczo ma cukier w granicach 108 (z krwi zylnej)wg glukometru ma np.84. A po 2-3 h ma cukier w normie. O co chodzi,ze na czczo jest glukoza wyzsza niz po posilku? Orientuje sie ktoras z Was?
[/url]

Sushi,to moze miec wplyw ,o ktorej godzinie sie mierzy?

. Miałam cięcie i wszystkie moje bawełniane majty kończyły się na szwie i na początku były niewygodne, a siateczkowe super, a przy okazji wietrzyłam ranę.
. Te lipcowe upały tak mi dały popalić, że szok, nogi opuchnięte, zakupy robiłam o 7 rano i potem już z mieszkania nie wychodziłam. Dobrze, że forum było
. Ale za to ominął mnie problem kurtki i jak wyjeżdżaliśmy w środku nocy do porodu, to było tak przyjemnie, piękna gwiaździsta noc
.
[/urlJak się ma rodzica, specjalistę w jakiejś dziedzinie to chyba jemu w pierwszej kolejności, a nie na forum(wątek dla słodkich mamuś), zadaje się pytanie odnośnie swoich wątpliwości...
[/url]Co do zagladania w krocze przy kazdym obchodzie, to chyba specjalnosc polskich szpitali ;-)

cukier mam w normie, a tego się obawiałam. Cytologia jak to powiedział jest idealna i nie ma co się martwić. Pytałam też o tego żylaka co mam na nodze, czy byłby jakąś przeszkodą w porodzie sn, powiedział że żadnych zastrzeżeń co do porodu sn póki co to nie ma
I strasznie się z tego cieszę następną wizytę mam w styczniu
no i dostałam skierowanie na badanie krwi i moczu
A jeszcze szukaliśmy z doktorem tętna malutkiej długo nie dało się znaleźć aż się bałam przez chwilę
Ale mała wyszła z ukrycia i dała się posłuchać. Czasem lubi postresować mamusie

Milagros,może tak nie nakręcaj dziewczyn,bo powodów poronienia mogło być dużo.. Rozumiem jakieś lakierowanie podłogi.Mnie ostatnio cała głowa bolała jak się nawąchałam i było mi cholernie słabo. Zwykła,dobra farba nie powinna tak zaszkodzić.
swoją drogą jestem spuchnięta jak świnia pewnie też dlatego taki skok ehh
Mam teraz dla małego piękną pościel w żółte dinusie, 2 rożki (żółte i niebieskie dinusie i dwa prześcieradła.