Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mam dziś beżowy, jakby podbarwiony śluz, nie jest brunatny lecz jaśniejszy. Przestraszyłam się, jestem już na jutro zarejestrowana do gina. Miała któraś z was takie objawy, co to było i jak się skończyło? Bać się?
--
YPolly: Co do zagladania w krocze przy kazdym obchodzie, to chyba specjalnosc polskich szpitali ;-)Na szczęście nie wszystkich - w Gliwicach nikt mi w krocze nie zaglądał, majtki też miałam cały pobyt swoje osobiste, a nie jakieś siatkowe
Gdzie ginekolog ma zaglądać po porodzie? W oczy?
dla mnie takie podejscie jest wrecz chore
Tego tuatj nie ma,wyraznie czuje sie od lekarzy respekt i szacunek do kobiety.
Co wy z tym zaglądaniem? Wstydzicie się? Każda z nas jest jedną z setek cipek, które oglądają lekarze, każdego roku, im nie chodzi o uciechę
mojej kolezance w czasie porodu kazal iprzechodzic z sali porodowej do operacyjnejw koszuli szpitalnej z odkrytym tylkiem, po korytarzu pelnym odwiedzajacych.
Ale wydaje mi sie ze zozolkowi chodzi o takie odzywki nie na miejscu, brak delikatnosci "slownej" ze strony lekarzy, tak to zrozumialam...
Wszystkie badania, jesli ciaza przebiega prawidłowo są ograniczone do podstawowego minimum czyli wywiad lekarza z cięzarną,pomiar cisnienia,wagii i badania krwi plus usg oczywiscie i tez nie 2 razy w miesiacu tylko 2 razy zaledwie podczas całej ciazy
Nie rozumiem, skąd zarzuty o domniemanym "braku delikatności słownej" osoby, która nie doświadczyła porodu w Polsce.
w Łodzi w Matce Polce jest rzeczywiscie takie tasmowe traktowanie kobiet,