Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Gdybym miała 10.000zł to bym się ani chwili nie zawahała tylko pojechała rodzić do Medicoveru i był by spokój.

To jest bardzo obszerny i stresowy temat, każda z Nas ma doświadczenia i je opisuje, nie ma co się denerwować o dogryzać. 

teraz Emenemss też pisze, że znajoma kiedyś urodziła martwe dziecko
straszne!!!!

myślałam, że już po wszystkim jesteś i masz dzidzię przy sobie, to mały żarcik miałaś z tymi skurczami
no ale cóż i tak też bywa, trzymam za Ciebie kciuki

a w pierwszej dobie nawet 2 razy - żeby zobaczyć czy nic tam nie puchnie i ładnie się goi - i okazało się, że trzeba było mi 'zaaplikować" mrozoną butelke między nogi, żeby ładnie się obkurczało i nie puchło, więc ja tam sie cieszę, że zagladali!
jeśli chodzi o opiekę nad pacjentem i ich zaangażowanie, to większego nigdy nie spotkałam, normalnie babki z powołaniem.
Co do zagladania do miejsc intymnych po porodzie, to przeciez lekarz nie zaglada tam po to,zeby sobie sprawic przyjemnosc. Wyglad rany,ilosc odchdow, jak i kolor,konsystencja bardzo duzo mowi lekarzowi czy wszystko jest ok,czy macica sie dobrze obkurcza,czy nie ma skrzepow itp.
I da sie chodzic z sama mega podpsaka bez majtek
teraz Emenemss też pisze, że znajoma kiedyś urodziła martwe dzieckostraszne!!!!
Emenems za Ciebie też trzymam kciuki bo to są skurcze przepowiadające poród
Blubis podglądanie co chwilka dzidzi nie wpływa na pewno pozytywnie, żebyś nie żałowa tego, że co chwilę robią Tobie USG bo pretensję będziesz mogła mieć tylko do siebie. Wiadomo - po ostatniej wizycie - że wszystko jest dobrze, więc się nie denerwuj tak

gratuluję fasolki
jak tylko dowiesz się czegoś więcej na wizycie u gin, np. termon porodu i który to tydzień to napisz, dołączymy Cię do naszej wspaniałej listy
najważniejsze, że wszystko jest dobrze i maluch rośnie, uważaj na siebie
no ale nie gniewajcie się na mnie
Nie ale gdybym miała taką możliwość to bym z niej skorzystała.
Ostatecznie i nieodwołalnie decydujemy się na Piaseczno,myślę że tam będzie mi dobrze
To jest szpital prywatny, z kontraktem NFZ, dlatego nie trzeba płacić
Szpital prowadzi EMC IM SA- http://emcsa.send.pl/placowki/296a7348-8cd7-4fbf-9600-52c5107eadb4/184.aspx

Nie zrozumcie mnie zle bo nie bronie kraju w ktorym mieszkam gdyz tutaj tez narzekaja na sluzbe zdrowia.Jednak ciesze sie ze tu mieszkam bo do specjalisty czekam kilka dni na termin a nie miesiecy lub lat
bo rząd austriacki planuje zrobić cięcia i limity, tak jak w Polsce, także żeby dostać się do specjalisty też będziemy czekać, to tylko kwestia czasu kiedy wejdzie nowa ustawa.
Ciekawi mnie czy któraś z dziewczyn rodziła u Bonifratrów w Katowicach...
[/urlCiekawi mnie czy któraś z dziewczyn rodziła u Bonifratrów w Katowicach...
Ponoć dobrą porodówkę mają :)
Teraz mają i jedno, i drugie. Oddział położniczy - tu już było różnie, szczególnie ze wsparciem kp, ale ludzie w większości bardzo życzliwi.