Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Gdybym miała 10.000zł to bym się ani chwili nie zawahała tylko pojechała rodzić do Medicoveru i był by spokój.
jeśli chodzi o opiekę nad pacjentem i ich zaangażowanie, to większego nigdy nie spotkałam, normalnie babki z powołaniem.
Co do zagladania do miejsc intymnych po porodzie, to przeciez lekarz nie zaglada tam po to,zeby sobie sprawic przyjemnosc. Wyglad rany,ilosc odchdow, jak i kolor,konsystencja bardzo duzo mowi lekarzowi czy wszystko jest ok,czy macica sie dobrze obkurcza,czy nie ma skrzepow itp.
I da sie chodzic z sama mega podpsaka bez majtek
teraz Emenemss też pisze, że znajoma kiedyś urodziła martwe dzieckostraszne!!!!
Emenems za Ciebie też trzymam kciuki bo to są skurcze przepowiadające poród
Blubis podglądanie co chwilka dzidzi nie wpływa na pewno pozytywnie, żebyś nie żałowa tego, że co chwilę robią Tobie USG bo pretensję będziesz mogła mieć tylko do siebie. Wiadomo - po ostatniej wizycie - że wszystko jest dobrze, więc się nie denerwuj tak
Nie ale gdybym miała taką możliwość to bym z niej skorzystała.
Ostatecznie i nieodwołalnie decydujemy się na Piaseczno,myślę że tam będzie mi dobrze
Nie zrozumcie mnie zle bo nie bronie kraju w ktorym mieszkam gdyz tutaj tez narzekaja na sluzbe zdrowia.Jednak ciesze sie ze tu mieszkam bo do specjalisty czekam kilka dni na termin a nie miesiecy lub lat
Ciekawi mnie czy któraś z dziewczyn rodziła u Bonifratrów w Katowicach...
Ciekawi mnie czy któraś z dziewczyn rodziła u Bonifratrów w Katowicach...
Ponoć dobrą porodówkę mają :)