Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Coś tu nie gra ;-)
Tak czy inaczej- najlepiej iść ok. 7tc, licząc wg OM -jeśli oczywiście cykl był "standardowy". Skoro jednak wiesz, że się spóźnia, to masz skończony 6tc :-)

Dziecko jest maleńkie, to co ma uciskać? 7.-8. miesiąc to owszem, ale wtedy na wznak się nie da, bo po chwili będziecie mieć wrażenie, że się podduszacie.

;
;
;
;Mangaa ja rodziłam w Tychach i ja jestem zadowolona po za tym, że chyba standardowo nacinają krocze
No to ja bym omijała z daleka. Raz byłam nacięta, drugi raz nie - różnica w samopoczuciu i dochodzeniu do siebie jest tak kolosalna, że rutynowe nacinanie krocza robione ot tak, bez wskazań, uważam za zbrodnię
--
Sardynka wychodzi mniej wiecej na to samo :) czyli jeszcze troche i wejdziemy w 6 miesiac ale i tak dziekuje za Twoja opinie :)

plecy mnie bolą, Synek się wierci, no ale cóż....jeszcze 12 tygodni i synek będzie ze mną
Macie rację czas leci jak szalony
zapisywałam się tutaj to byłam na 46 pozycji w 8 tc a dziś??
jak coś będziecie wiedziały więcej kobitki to dajcie znać 

prawie się lista zagubiła, długo ją szukałam

Mi ostatnio strasznie czas szybko leci te tygodnie to normalnie śmigają pewnie na samej końcówce jest jeszcze szybciej

Normalka
Wiecie co od czasu do czasu mam te twardnienia brzucha w ciągu dnia co to może oznaczać>>?????
, w sumie czas najwyższy. Jeśli szyjka trzyma, to nie martw się. Moja macica ćwiczyła sobie od 25tc, a jak przyszło co do czego to surczybyki za słabe były
.
. Sama bym chciała dla Gosi rodzeństwo, ale muszę na rok do pracy wrócić i potem mam nadzieję, że przyjdzie czas na kolejnego bobasa
.
[/url
[/url