Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hydrozgadko no właśnie, dla mnie też odpada szpital w którym nacina się rutynowo....
U Bonifratrów jest z tym OK?
nie mam mdłości ipiersi nie boląśa tylko pełniejsze...jestem przeczulona bo przeszłam przez poronienie chybione....
kochane brzuchatki, druga beta 730 także mam pewność że jest ciąża, wg norm 2-3 tydzień i teraz moje pytanie...nie mam mdłości ipiersi nie boląśa tylko pełniejsze
w zyciu bym niepowiedziala ze skurcze BH sa tak silne ,juz myslam ze rodze
4 razy na kibelku ( organizm zaczal sie oczyszczac rowniez ,skurcze silne ,ze musilam lezec ...
Już chciałbym urodzić.
Emenemss, ja takie sensacje wieczorno-nocne mam już drugi tydzieńskurcze bolesne bardziej niż @owe i do tego bóle krzyżowe, plus przy każdym skurczu wizyta w toalecie. Ale z tego co wyczytała, to tak można się męczyć (tzn.przygotowywać do porodu) i przez kilka tygodni, więc może jest szansa że doczekasz się powrotu męża
misia-ludek w sumie już od jutra ciąża donoszona, więc możesz rodzić :) torba w gotowości?
ja po jednym wieczorze juz mialam dosc
mini chusteczki do higieny intymnej
brałam wczoraj magnez, nie przechodziło
Mi też się brzuch spinał potwornie - po każdorazowej zmianie pozycji, byłam z tym u lekarza, biorę fenka - na szczęście szyjka póki co trzyma dobrze i nie muszę leżeć plackiem...
od wczoraj pobolewa mnie czasami b.delikatnie podbrzusze jak na @...
czy powinnam sie martwic????