Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
też nie wiem w co mi te kg idą, bo nadal noszę te same ciuchy (np. bluzki sprzed ciąży w rozmiarach s) i pomijając brzuch to nie są na mnie za małe nigdzie...
I teraz się zastanawiam jak to liczyć. Tzn że przytyłam 5,5kg czy liczyć od wagi wyjściowej 55kg?
O Rany a Ja zaczęłam 28/29 tcJak ten czas leci
a teraz juz 3-cia
i jakos im blizej tym bardziej sie boje 

Ja się doczekać nie mogę swojego porodu, mam wszystko zaplanowane :D i jak zobaczę mojego synka, a szczególnie, że czuję go coraz wyraźniej
ale też z jednej strony się boję bo nie wiem czego się spodziewać, pamiętam jak chyba ANULA lub któraś inna, bała się, że nie rozpozna pierwszych objawów porodu, np. czop, wody odchodzące czy nawet skurcze
Psychika moja coraz częściej powoduje, że zadaje sobie te pytania i staram się dużo pytać, czytać itp. Przygotowywuje się już do porodu psychicznie....
wszystkie moje kuzynki urodziły naturalnie ( dały radę ), moja mama urodziła nas 3, koleżanki też dały radę urodzić naturalnie
więc ja też muszę dać

Dziewczyny, czy prze genetycznym miałyście też robione badania krwi?--
Ugs mi wyszło wczoraj prawidłowo, ale muszę czekać na wyniki krwi i tak się zastanawiam, czy się stresować bardzo czy tylko trochę?
--
Tak podobno testy PAPP-A z krwi są najbardziej wiarygodne, skojarzone z USG.

aż mnie szczypie. Owszem mam dużo kamienia w wodzie
ale nawet jak oliwką się nabalsamuje czy Dove to czasami trochę ulży
Jak tam u Was wygląda sprawa?? Swędzi mnie praktycznie wszystko, prócz dolnych partii nogi ( od kolana w dół )
[/url]

Ugs mi wyszło wczoraj prawidłowo, ale muszę czekać na wyniki krwi i tak się zastanawiam, czy się stresować bardzo czy tylko trochę?

[/url]próbuję :)
Mam pytanie czy Was też bardzo swędzi skóra??
Ja tez z tych schizujacych jestem, ale staram sie nad soba panowac chociaz tez nie zawsze mi wychodzi :)))
[/url]:))) no to prawda, tylko jedne mniej, drugie bardziej
[/url]