Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
widzę, że zaczęłyście temat różnicy między skurczami właściwymi a przepowiadającymi, ja od rana siedzę w necie i znalazłam super stronę na ten temat, proszę: http://www.ofeminin.pl/ciaza/porod-czy-falszywy-alarm-d16583.html 
ale dziewczyny mi nic nie odpisały
ale zauważyłam to samo, nie są już takie nabrzmiałe, jędrne i wrażliwe, siara przestała lecieć
i też zaczęłam się martwić 

venus widzę, że imię już wybrane - ładnie ładnie
hej dziewczyny wczoraj już pytałam czy ból w krzyżu w moim etapie ciąży jest czymś co powinno mnie martwić
ale ja mam to gdzies, bo mnie i mezowi sie podoba :)))

Bo to Ty decydujesz jakie dasz imię dzidziusiowi
a nie masa innych ludzi
i koniec. Ja np. mam na imię Amanda, akurat tata je wybierał to 3/4 rodziny byli podobno przeciwni ;) Ale cóż zrobić nie dogodzisz wszystkim choćbyś chciała. A imię Lenka bardzo mi się podoba.
no właśnie jeszcze jak sobie radzicie z dobrymi radami ciotkę i szwagier oraz z całą masa zabobonow jakim szacuja was rodzina
Do potem

a mi z kolei Daniele z samymi pozytywnymi ludzmi kojarza sie wiec zostaje.jedynie obawiam sie tego ze jak zobacze pierwszy raz mojego synka to niebedzie wygladal ani na Daniela ani na Wojtka....
Mi się też kojarzy to imię z dobrymi, pracowitymi, stanowczymi ludźmi. Ale jak słyszę te ich mądrości typu: krzywdzicie dziecko, obrzydliwe imię, macie go zmienić to w końcu powiedziałam im wszystkim, że nie będę się z nimi spotykać ani teraz ani po porodzie bo mam już dosyć wysłuchiwania ich zdania na temat imienia mojego synka
i ja mam to uszanować!!!!! to jest najlepsze, a jak mówię, że szanuje ich zdanie itp i proszę teraz aby oni uszanowali nasze zdanie to nie!! bo po co?
ostatnio nie dokuczają mi i nie denerwują ale i tak nie mam ochoty z nimi spędzać wigilii
Rozumiem jak toś wyrazi swoje zdanie i koniec tematu...a nie wiercenie dziury w brzuchu...

i tez sie nasluchalam ,po co jechalam na zakupy przeciez czapke moglam kupic na allegro ,a ze w sklepie niebylo rozmiarowki i tak na tym sie skonczylo...