Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no właśnie jeszcze jak sobie radzicie z dobrymi radami ciotkę i szwagier oraz z całą masa zabobonow jakim szacuja was rodzina i znajomi ja jak tylko powiedziałam szwagierkom że jestem w ciąży to już z m musieliśmy wysłuchać straszna historię z porodu jednej z nich z najbardziej strasznym i ochydnymi szczegółami typu załatwienie się w trakcie porodu na lezanke i wielkie strzępy krwi... mój m wpadł w lekka panike bo chce być że mną przy porodzie a ich opowieść była naprawdę dla osób o mocnych nerwach...
blubis -bo dostaniesz w ,niewiem co juz ...przestan kobieto bo zeschizujesz .
No wiem.. żałosne takie pisanie na forum, co?
Czytam Was codziennie i zazdroszczę normalności.
wszystko jednak zmienilo sie w momencie kiedy poczulam pierwsze ruchy dziecka!! Moze i one Cie uspokoja :)
Dziewczyny orientujecie się czy w ciąży można używać żeli intymnych? Bo najpierw kupiłam, a teraz tak w domu myślę sobie czy nie ma czasem jakiś przeciwwskazań...
Ja jutro rano idę na glukozę jak mam rozrobić te 75 g żeby było dobrze??????
Dominiczka ja sama rozdrabnialam w pół kubeczka wody mineralnej i dodalam polowe cytryny
DominiczkaA z doświadczenia wiem, że glukozę najlepiej wypić po prostu duszkiem, trwa to szybciej a wypić tak czy siak trzeba. Ważne jest jednak co potem, zamiast siedzieć przez godzinę i czekać na badanie IDŹ NA SPACER! Wypity cukier szybko się zredukuje i wynik badania będzie dobry.
No pewnie ,a dlaczego nie ?? :))Ja uzywam ,uzywalam w piewrwszej ciazy ,bez zelu niemoglabym zyc :))
Blanko hola hola na jaki spacer, to jest porządna dawka cukru i lepiej siedzieć na dupsku kto wie jak organizm zareaguje na takie tąpniecie, ja bym w życiu nei ryzykowała iść sobie na spacer...
Emenemss: No pewnie ,a dlaczego nie ?? :))Ja uzywam ,uzywalam w piewrwszej ciazy ,bez zelu niemoglabym zyc :))
W sensie chodzi mi o żel intymny w czasie sexu
W sensie chodzi mi o żel intymny w czasie sexu