Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
blubis, Tobie serce też nie bije cały czas tak samo, a u dzieciaczka wszystko pomiędzy 110 a 160 jest w porządku. Nie zadręczaj się. Wyniki masz dobre, serducho bije idą święta tylko się cieszyć
[/quote][quote=blubis] A potem "hmm a ono chyba biło wolniej"
Jestem w pol 5 tego,i mam wizytę 6 tego,nie mogę się
pomijając fakt, że zerkając tylko trudno stwierdzić jak szybko bije serduszko, to tak już Ci napisałam ono może bić raz wolniej, raz szybciej- wystarczy, że Maluszek utnie sobie drzemkę. Blubis, gdyby coś było nie tak to lekarka na pewno nie pozwoliłaby sobie na szybkie usg!
ale to tez zalezy kiedy do zapłodnienia doszlo bo mogą byc przesunięcia w jedną albo drugą stronę no chyba ze miałaś monitoring i wiesz na pewno
na usg totalnie nic nie było widać, nawet endometrium takie jakieś marne było.Tydzień później 5 tydz 2 dzień endo grubiutkie, pęcherzyk piękny, nawet cień zarodka widziałam ale też wszystko jeszcze bardzo enigmatyczne. Jednak zdecydowanie widoczna zmiana na usg a to tylko tydzień.

Znam taką małą Natalkę i jest słodka
Ja mam w domu taki duży kalendarz z imionami i jest ich tam pełno ale jak przychodzi coś wybrać nie podoba się żadne...Ty przynajmniej wiesz że szukasz dla dziewczynki a ja muszę mieć i takie i takie wymyślonę bo śmiem przypuszczać że już sie nie dowiem co skrywa mój szkrab między nóżkami:);>
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]Podobno kobieta od początku wie jakiej płci nosi dziecko pod sercem, zobaczymy czy się sprawdzi :))

[/url]
[/url]
[/url]
[/url]

: wielkość główki ma 31t i 6 d, klatka piersiowa na 33t i 6 d, kość udowa na 32/33 tc. I nie wiem jak to zinterpretować
?! macie może pomysły? ostatnią wizytę ( podejrzewam ), że będę miała 6 lutego bo mam L4 do 6 lutego, ale w styczniu mam przyjść na wizytę jeszcze na skontrolowanie synka
[/url]
[/url]