Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]Dominiczka co do fotki przy suwaczku, jeśli na babyboom wgrałaś fotkę do suwaczka to spokojnie, wklep nowy kod i czekaj, bo te fotki jakby czasem nie od razu się pokazują... ja czasem czekałam nawet 2 dni.

i do tego czkawki kilka razy na dzień. Mamusie które się nie mogą doczekać ruchów poczekajcie aż dzieciątko zacznie mieć czkawkę
dziewczyny czy Wy jak wstaniecie niekiedy rano to macie takie ciągnięcie na wymioty bez wymiotów i nasilają to różne widoki i ruch? w stanie spoczynku jest lepiej...dzis rano wstalam na badania i 5 minut po wstaniu z łóżka zaczęło mną targać trwało to przez godzinę i stopniowo ustępowało. Ja to chyba mylę z nerwicą aczkolwiek nerwica pewnie to nasila...
[/url]
W ogóle ostatnio drętwieją mi dłonie i kostki mnie bolą na rękach , myślicie , że poród już blisko? do tego drugą noc z rzędu budzi mnie jakby ból na biegunkę (nic takiego nie jem żeby mogło wywoływać te bóle) ale zasypiam i rano już mi nic nie jest. Dziś wysprzątałam cały dom nie mogłam usiedzieć na miejscu :) może sobie wkręcam to wszystko zostały mi 2tygodnie do terminu.
Do tego synuś jest aktywny prawie cały dzień , zastanawiam się czy on w ogóle śpii do tego czkawki kilka razy na dzień
mam dokładnie tak samo , zdrętwiałe dłonie, bolące stopy , opuchlizna. Czasami też budzą mnie takie lekkie bóle jak na miesiączkę, ale po wizycie w toalecie przechodzą. Gosia1986- a dlaczego ubranka prasujesz na wew stronie?
Jakieś takie mam przekonanie, ze trzeba wyprasować ta stronę, która dotyka ciała dziecka :)dziewczyny czy Wy jak wstaniecie niekiedy rano to macie takie ciągnięcie na wymioty bez wymiotów i nasilają to różne widoki i ruch?