Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dominiczka co do fotki przy suwaczku, jeśli na babyboom wgrałaś fotkę do suwaczka to spokojnie, wklep nowy kod i czekaj, bo te fotki jakby czasem nie od razu się pokazują... ja czasem czekałam nawet 2 dni.
dziewczyny czy Wy jak wstaniecie niekiedy rano to macie takie ciągnięcie na wymioty bez wymiotów i nasilają to różne widoki i ruch? w stanie spoczynku jest lepiej...dzis rano wstalam na badania i 5 minut po wstaniu z łóżka zaczęło mną targać trwało to przez godzinę i stopniowo ustępowało. Ja to chyba mylę z nerwicą aczkolwiek nerwica pewnie to nasila...
W ogóle ostatnio drętwieją mi dłonie i kostki mnie bolą na rękach , myślicie , że poród już blisko? do tego drugą noc z rzędu budzi mnie jakby ból na biegunkę (nic takiego nie jem żeby mogło wywoływać te bóle) ale zasypiam i rano już mi nic nie jest. Dziś wysprzątałam cały dom nie mogłam usiedzieć na miejscu :) może sobie wkręcam to wszystko zostały mi 2tygodnie do terminu.
Do tego synuś jest aktywny prawie cały dzień , zastanawiam się czy on w ogóle śpii do tego czkawki kilka razy na dzień
Gosia1986- a dlaczego ubranka prasujesz na wew stronie?
dziewczyny czy Wy jak wstaniecie niekiedy rano to macie takie ciągnięcie na wymioty bez wymiotów i nasilają to różne widoki i ruch?