Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Dziś miałam wspaniałą noc, spałam do 11:30
aż sama w szoku jestem

a wczoraj pytałam się dziewczyn czy coś wiadomo u Ciebie 
lekarze mówili, że ciąża młodsza o 2 tygodnie a tutaj punktualnie córcia wyszła 

WZRUSZYŁAM SIĘ!!! Jeszcze wczoraj łóżeczko składaliśmy. 17 Stycznia mam wizytę i okaże się czy cały czas mam ciąże starszą o dwa tygodnie
bo to będzie moja przed ostatnia wizyta
[/url]
[/url]
Gratuluje podwojnego szczescia 
[/url]
[/url]
.
).

Ale to lekarz wiedząc, że leków nie starczy do następnej wizyty, nie zapisał mi ich więcej. Może myślał, że plamienie już nie wróci bo krwiak na usg nie był widoczny.
Czy takie chwilowe(trzy dni)odstawienie leków i plamienie jakoś źle wpłynie na maleństwo?
Brałam duphaston w ciąży obciążonej wywiadem, miałam juz stratę za sobą. Gin dmuchał na zimne. Kiedyś odwołał wizytę z powodów niezależnych. leków starczyłoby mi wyłącznie do kolejnego spotkania. Recepta przyszła do mnie pocztą na długo przed terminem wizyty. Doktorek podkreślał, że nie mozna sobie fundować wahnięć poziomu progesteronu. Trzeba go cały czas utrzymywać na stałym poziomie. Pilnuj teraz, żeby nie odstawiać leków drastycznie z dnia na dzień, zadbaj o mierzenie ptc, wyczekaj do czasu, kiedy będzie pewność, że łożysko podjęło już swoje funkcje.