Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
gratulacje podwójności 

,
Czy zakładanie butów, czy kurtki do której i tak się nie zapinam...
W nocy nawet na drugi bok nie mogę się przewrócić bo tak krocze i kręgosłup mnie boli
no i z chodzeniem tym samym też mam problem mam nadzieję, że ten czas już szybko minie..
Jedyne co mnie pociesza, to to że jutro idę na USG 3D i zobaczę swoją córunię 
Akirka,jak tam? Teraz tez bylas w bizielu? A tam jest normalnie patologia ciazy czy na oddziale ginekologicznym bylas?
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]

od dwóch dni chodzę bez stanika bo mnie szlak trafia i tym sposobem leci mi kroplami siara i wszystkie koszulki brudne 

chodzę jak kaczka!! 
Wczoraj tak super mi się spało do 11:30 to dziś w nocy syn się wiercił, nie spał i tym samym ja nie mogłam zasnąć, znaleźć sobie miejsca i co chwile się budziłam
a teraz Synek śpi a ja latam...
[/url]
lecę zobaczyć dzidzie 
Tylko, że moja ciąża jest starsza o około 2 tygodnie ale nie zmieniam suwaczka, postanowiłam poczekać do 17 stycznia, aż się potwierdzi czy jest starsza bo to będzie moje przed ostatnie badanie
W nocy nawet na drugi bok nie mogę się przewrócić bo tak krocze i kręgosłup mnie boli
Mnie najbardziej trafia, że w poprzedniej ciąży do końca byłam mobilna na maksa, dzień przed porodem mogłam skakać jak łania.
Teraz to zmęczenie po prostu mnie irytuje

A dziś miałam wyniki z glukozy i moczu i wszystko wyszło jak to lekarz powiedział idealnie
krwinki czerwone w dolnej granicy tej normy
Też jestem ciekawa kiedy tego GBSa się robi
właśnie nowy termin porodu z usg wskazuje na 9 lipiec myślicie że mam zmienić?
--

ja już drugi dzień bez mdłości - apetyt tez znacznie większy.Jestem przypadkiem gdzie mdłości trwają od 6 do 18 t.c. i mam nadzieję, że się już nie pojawią, przynajmniej nie z takim nasileniem jak wcześniej.
[/url]
). Nie robiła mi tylko RTG i ząb czeka na dokończenie....dalej czeka prawdę mówiąc
Problem był tylko taki, że jak zaczęło mnie boleć po tym jak puściło znieczulenie, to nie mogłam się obeżreć ketonalu jakbym to normalnie zrobiła
A taki 1 Apap to na silny ból no chuchu...
od wczoraj zgaga mnie męczy kiedy to się wreszcie skończy
ja ciagle slyszę te pocieszajace slowa zewsząd
[/url]