Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
gorzej jak urodze a nic mi nie minie :)
[/url]to ja tak miałam jak mnie mdłości męczyły byłam ciągle zmęczona zero energi i sobie wtedy myślałam jak ja znajdę siłę żeby zajmować się dzieckiem itd
[/url]czyli nie jestem sama:-) jak fajnie. Ja przez mdlosci jeszcze mam nerwice i nawet jak nie mam mdlosci (a teraz naprawde mam rzadko) to sobie wkrecam ze zaraz bedzie odruch wymiotny, wywoluje te mdlosci w psychice przez stres i sie nakrecam. Czasem nie jestem w stanie z lozka wyjsc.
--
Głowną rolę grają hormony one wodę z mózgu robią.
[/url]

bardzo mi się to imię podoba 

http://www.mz.gov.pl/wwwfiles/ma_struktura/docs/zal_opiek_24092010.pdf
A ja wciąż dumam na kiedy zapisać się na 4d i chyba obstawię przyszły piątek, mam nadzieję , że to będzie dobry czas
nie ukrywam, że zabrała bym się z Wami
Tylko uważaj na siebie 
mają rację, że czasu nie ma na nic ale to nie znaczy, że za każdym razem muszą nam to uświadamiać...a szczególnie, że się jest świadomym tego jak się planuje dzieci
Nie przejmuj się....
i odpoczywaj w odpowiednich momentach ( kiedy synek śpi ) 
na pewno wszystko będzie dobrze 
no ale cóż dbać trzeba o ząbki. Ja najbardziej boję się bólu zęba....oj bardzo się tego boję
dlatego dbam o zęby, szczególnie, że mam słabe za tatą.
ale przez krótką chwilę, gdy mierzona była kość udowa nawet moje niewprawne oko dostrzegło, że jest nóg 1,1. "o wakacjach to przestańcie w ogóle rozmyślać, zresztą zobaczysz jak to jest".Oj tam oj tam. My w lipcu byliśmy na mazurach z naszymi małymi 2,5kilowymi wcześniakami, to był miesiąc po wyjściu ze szpitala, małe miały wtedy 2,5 miesiąca, korygowane 0, bo to był termin mojego porodu. A w październiku już z nimi po górach chodziliśmy. Też słuchałam, że z dziećmi to się nie da, a już z bliźniakami - no way. Puszczałam to obok ucha, bo i tak wiedziała swoje i miałam rację :) Wiadomo, że dzieci sporo zmieniają, ale po czasie kiedy robią rewolucję w naszym życiu i to my musimy się do nich w 100% dostosować nadchodzi czas, kiedy można zacząć je przystosowywać do naszego stylu życia. Ja jak miałam niecały roczek, to jeździłam z rodzicami pod namiot, to czemu nasze dziewczynki mają nie jeździć???

[/url]
[/url]
[/url]

[/url]