Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
gorzej jak urodze a nic mi nie minie :)
to ja tak miałam jak mnie mdłości męczyły byłam ciągle zmęczona zero energi i sobie wtedy myślałam jak ja znajdę siłę żeby zajmować się dzieckiem itd
czyli nie jestem sama:-) jak fajnie. Ja przez mdlosci jeszcze mam nerwice i nawet jak nie mam mdlosci (a teraz naprawde mam rzadko) to sobie wkrecam ze zaraz bedzie odruch wymiotny, wywoluje te mdlosci w psychice przez stres i sie nakrecam. Czasem nie jestem w stanie z lozka wyjsc.
--
Głowną rolę grają hormony one wodę z mózgu robią.
http://www.mz.gov.pl/wwwfiles/ma_struktura/docs/zal_opiek_24092010.pdf
A ja wciąż dumam na kiedy zapisać się na 4d i chyba obstawię przyszły piątek, mam nadzieję , że to będzie dobry czas
Oj tam oj tam. My w lipcu byliśmy na mazurach z naszymi małymi 2,5kilowymi wcześniakami, to był miesiąc po wyjściu ze szpitala, małe miały wtedy 2,5 miesiąca, korygowane 0, bo to był termin mojego porodu. A w październiku już z nimi po górach chodziliśmy. Też słuchałam, że z dziećmi to się nie da, a już z bliźniakami - no way. Puszczałam to obok ucha, bo i tak wiedziała swoje i miałam rację :) Wiadomo, że dzieci sporo zmieniają, ale po czasie kiedy robią rewolucję w naszym życiu i to my musimy się do nich w 100% dostosować nadchodzi czas, kiedy można zacząć je przystosowywać do naszego stylu życia. Ja jak miałam niecały roczek, to jeździłam z rodzicami pod namiot, to czemu nasze dziewczynki mają nie jeździć??? "o wakacjach to przestańcie w ogóle rozmyślać, zresztą zobaczysz jak to jest".