Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
[/url]przewidywany termin 13.08.2013

i zyczyla udanego porodu.Pozyjemy zobaczymy

O oddychaniu przypominał mi mój D., ale ogólnie nie było z tym problemów. Natomiast tak jak już napisano wyżej najważniejsze są ruch i grawitacja. Mnie już nogi rozbolały od dreptania w pewnym momencie
Zresztą było to widać jak nie miałam już siły i leżałam w wannie, rozwarcie przestało postępować. Dostałam ZZO, weszłam na piłkę, pochodziłam-godzina, 10min. parcia i po wszystkim

może to super wyczyn nie jest, ale się cieszę
[/url]
-nałogowo może 15...rzuciłam w styczniu w zeszłym roku,a w marcu zaszłam w ciążę.Tak uważam że trochę za późno,gdyż staraliśmy się o dziecko od lipca zeszłego roku,jak jeszcze paliłam prawie po paczce dziennie
. Mam cichą nadzieję, że do nałogu już nie wrócę...Też jestem przeciwniczką palenia w ciąży,zawsze sobie wyobrażałam, jak to biedne dzieciątko się męczy w brzuchu, gdy mama zaciąga się fajką
Już nawet nie chcę by rzucał palenie teraz, bo jego humory w czasie rzucania petów przechodzą ludzkie możliwości...Mam pytanie dziewczyny, czy Wy też odczuwacie nieprzyjemne kucia? jak by dzidzia uciskała na pochwę/ macicę główką??
[/url]ruchy czuję nieraz bardzo nisko i nie zawsze są przyjemne ale nie nazwałabym tego kłuciem
Venus, miałam tak, że córcia wbijała mi się czymś w szyjkę, raz zaatakowała mnie w nocy. Bardzo zabolało, nie wiedziałam co się dzieje, skoczyłam na czworaka i zaczęłam brzuchem trzepać by się przesunęła, mąż się śmiał, bo pewnie wyglądało to nietypowo.
ale czytałam, że to normalne więc się martwić nie będę aby nie schizować 
wszyscy odpoczywają niedzielnie
)
całe szczęście, że wydajne...:)

Postaram się nie denerwować ale to baaardzo trudne zwłaszcza przy fenoterolu. Skutki uboczne okropne. Serce bije jak oszalałe i ręce mi się trzęsą do tego wewnętrzny niepokój
emza a z tym pęcherzem to też tak mam. Wtedy twardy brzuszek murowany.

Przy pełnym pęcherzu mam to samo co Wy - dlatego w nocy jak się budzę i czuję, że mam bardzo twardy brzuch to od razu wiem, że muszę iść siku (chociaż czasem aż tak bardzo mi się nie chce)