Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
..(komu mam jeszcze wyprorokowac?:)
a tak na serio to mysle ze u ciebie porod bedziesz pamietac kazdy cm az do 10ciu...ale SN na bank
venus87- mialam na mysli to ze bedzie bol calkiem znosny jak miesiaczkowy. Dziewczyny ja kazdej zycze takiego!!!
Edzia mi dzis mowila ze 20 stycznia urodze predko na zywca:) no tak chodze caly dzien i mysle
Czy zwierze może w jakiś sposób wyczuwać i stresować się tym, że już niedługo nie będzie jedynym pupilem ? Inaczej tego nie potrafię wytłumaczyć.
Do tego o 2.30 obudził mnie ból brzucha, który trwał do 4.30. Nie wiem czy tak wyglądają skurcze, ale było to dziwne. Na początku ból trzymał 10 min bez przerwy, potem przerwa 5 min, potem ból 1 minutę, przerwa 10 minut, później jakieś jedno zakłócie i 15 min spokoju i tak w kółko nieregularnie. Nie był to jednak mocny ból, coś bardziej jak na okres albo wzdęcia.
Gosia1986: Do tego o 2.30 obudził mnie ból brzucha, który trwał do 4.30. Nie wiem czy tak wyglądają skurcze, ale było to dziwne. Na początku ból trzymał 10 min bez przerwy, potem przerwa 5 min, potem ból 1 minutę, przerwa 10 minut, później jakieś jedno zakłócie i 15 min spokoju i tak w kółko nieregularnie. Nie był to jednak mocny ból, coś bardziej jak na okres albo wzdęcia.
Właśnie i ja wczoraj miałam bóle. Zaczęło się od 19 kiedy to mała tak mi napierała gdzieś tam w dole, jakby sobie dziurę wygrzebywała, ale nie było to bolesne. O 21:30 położyłam się do łóżka i zaczęłam razem z jej parciem czuć ból miesiączkowy razem z bólem pleców na samym dole. Trwało to do godziny 23, bóle były co 4,5 minut, ale krótkie 45 sekund. Czy to już jakieś znaki?
--
nos zatkany a kataru zero, tez tak macie?
widzę że chyba kolejne momusie szykują się na opuszczenie listy :-) może w końcu będę powyżej 45 miejsca :-) już trzymam kciuki za wasze lekkie porody :-*