Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorkfiatuszek
    • CommentTimeOct 29th 2006
     permalink
    no ja mam mezulka przy sobie ale nie mam :) przychodzi rano jak ja jeszcze spie kładzie sie spac wstaje koło 15 chfilka dla siebie i on znowu znika do pracy :( te samotne wieczory są najgorsze :( wiem co czujesz :)
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
    • CommentTimeOct 29th 2006 zmieniony
     permalink
    ale już nie narzekam!! we wtorek będzie mójjjjjjjjjjjjj!! już nie mogę się normalnie doczekać :crazy::crazy::crazy:
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Izunia czas szybciutko mija! Zaraz będzie wtorek i M :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Ja wczorajszy i dzisiejszy dzień uczestniczyłam w rozgrywkach baseballa mojego syna! dzisiaj dostali medale i byli happy! kochana dzieciaki!
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Teraz zasłużenie legnę na kanapie i obejrzę taniec z gwiazdami! Pozdrawiam wszystkie kobietki do juterka!
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Ja tak samo Magg mam zamiar oglądać jak tańczą!! do jutra LASECZKI!!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Pa słońce do jutra!
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Bozie jaaaaaaaak mnie mdli z rana i dziwnie mi się odbija!!! :sad:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Trzynaj się Izunia , ja przeżywam to samo!:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Nio IWA jakoś sobie radzę i wiem, że to naturalne objawy - ja tylko bojem siem wymiotów ... :cry: a mozie ja nie będe ...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    mnie wprawdzie strasznie mdli prawie cały dzień, ale zdarzyło mi się tylko 1 raz zwymiotować, a tak to jakoś daję radę sie powstrzymać! Może i u ciebie nie będzie wymiotów?!!:bigsmile::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Jesiuuuuuu zobaczymy - narazie próbuję się tym nie stresować ... u mnie tylko poranek jest taki jakiś mdły, ale potem wsio wraca do normy i nawet czasem "zapominam" o ciąży hihihhi w tym znaczeniu, że czuję się normalnie :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    • CommentTimeOct 30th 2006
     permalink
    Czesc Mamuski :**:) a ja znowu wstałam głodna jak nie wiem :P swiezutkie bułeczki czekają na mnie a ja nie mam na nie najmniejszej ochoty :P ehhh ...
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Kfiatuszku ja zajadam się herbatniczkami i popojam soczkiem pomarańczowym - troszkę mi lepiej i głód zagłuszony :wink:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    no ja wlasnie napadłam płatki czekoladowe :P a mleko w lodowce zadaleko zeby po nie pojsc :P
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Hahahahaaha - ale z Ciebie LENIUSZEK - ale tak samo sobię to tłumaczę, że wszędzie mam jakoś daleko !!!
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    czesc a u mnie wszystko ok, czujemy sie dobrze, dzis ostatni zastrzyk i spokój ,a co się dzieje z mona i paula c??
    --
    •  
      CommentAuthorAgnese_
     permalink
    Witam porannie.
    My tez czujemy się w miarę ok - mdłosci ustąpiły, ale ból brzuhca dalej. Apetyt nie zwiększa się - no może ciut więcej jem niż przed ciążą. W piątek wędruję do ginka. Jak mnie znów wnerwi to zmieniam lekarza.
    Tadinda trzymam kciuki aby wsystko było ok i żeby ciąża się prawidłowo rozijała.
    Magg za dwa tygodnie na wizycie zobaczysz serduszko bijące. Niesamowity widok :jumping:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    Nom leniuszek :P a najlepiej lubie meza wkrecac :) Moje ulubione zdana to : "Ale to jest takie ciezkie .." "albo "Nawet mnie nie denerwuj ..." oczywisice nie denerwuje mnie tylko jak ja czegos chce to prosbe koncze takimi slowami :P Podoba mi sie taki stan rzeczy :P

Myszorko mona dostała @ chyba w czwartek a pauli dzisiaj spadła tempka :(
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    a ja ide dzisiaj sie zarejestrowac :))tylko ciekawe na kiedy :P
    --
    •  
      CommentAuthorAgnese_
     permalink
    Na najbliższy termin:) No chyba że chcesz od razu widziec serduszko to wtedy rejestruj się na 6tc
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Boże jak mnie dzisiaj mdli! Chyba będzie po śniadaniu zaraz!
    A tego serducha to sie doczekać nie mogę!
    Witajcie w poniedziałek!
    --
    •  
      CommentAuthorAgnese_
     permalink
    Na młości nic nie poradze. Uroki ciąży. Trzeba się przyzyczaić i wierzyć że opuszczą pod koniec pierwszego tyrmestru. :neutral:
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Magg ja dzisiaj to samo napisałam - zjadłam herbatniczki i troszku mi przeszło :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Dziewczyny czy któraś z Was ma zamiar płacić abonament?
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Nio właśnie Magg się zastanawiam bo do końca nie wiem jak będzie z tym zamrażaniem - a 33zł/6 m-cy nie majątek - cio uważasz? Ja bym siebie jesio poobserwowała i miałabym kontakt z Wami :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Dobre pytanie do mamuś.
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeOct 30th 2006 zmieniony
     permalink
    Ja niestety nie płacę, jestem już w trzecim miesiącu , jeszcze tylko jakieś 3 tygodnie będę mierzyć tempkę dla spokoju ducha, a później już koniec, ale na forum będę cały czas zaglądać!:bigsmile::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Niooooo IWA u mnie to dopiero początki - ale na forum nas odwiedzaj koniecznie!!! :wink:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    Witajcie :) własnie wrociłam i sie okazało ze najblizszy wolny termin to 15 listopada :( nie za pozno to jest ?? a jeszcze to ze od razu nie bede miec usg bo u nas nie ma i trzeba isc ze skierowaniem do szputala ... :P
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    z tego co obliczylam to bedzie 8 tc :P to chyba nie tak zle :P
    --
  1.  permalink
    8 tydz jak najbardziej dobrze serduszko może już będzie widać a wcześniej nie ma co iśc
    •  
      CommentAuthorTadinda
     permalink
    witam was, ja mam niby mdłości rano, ale czuję się jakby to było raczej ze stresu. za to jest mi strsznie słabo i bóle mam w brzuchu różne, niezbyt mocne, ale co chwila gdzieindziej mnie boli. :cry:
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Kfiatuszku ja też tak planuję iść - więc spoko jesteśmy we dwie :bigsmile: bo u mnie też to będzie 8 tc.
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    mam nadzieje :) a wy byłyscie w ktorym tygodniu ??:)
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    ja planowałam wczesniej :P bo chcielismy rodzicom powiedziec jak bedzie zdjecie a nie wiem czy jeszcze tyle wytrzymamy :P zwlaszcza moj M :P on jest straszny :Pnie potrafi utrzymac niczego w tajemnicy :P cały czas robi jakies aluzje :P
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    Tadindo wszytsko bedzie dobze zobaczysz :) kiedy idziesz na to usg ??:)
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Hihihiii Kfiatuszku to u mnie jest na odwrót - mój M wolałaby jesio aby nikt nie wiedział - ale ja najchętniej wykrzyczałabym to całemu światu bo taka jestem szczęśliwa!!! Póki cio wiedzą nieliczni!!! i WY KOBIETY Z NETA hahaha.
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Ja byłam na przełomie 7-8 tygodnia i było widać śliczny, mały, mrugający bąbelek, a to mruganie to serduszko! Cudne!

http://www.republika.pl/nasza_dzidzia
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    ooooooooooo IWA jaki śliczniusi ten bąbelek :wink:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    Izuniu a ty sie orientujesz czy u ciebie u lekarza jest odrazu usg czy tak jak ja bedziesz musiałą jeszcze czekac??
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Z tego cio ja wiem moja ginka ma usg - więc będzie wsio na miejscu - ale ja mam zamiar chodzić prywatnie :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    Iwa dzidzia piekna :D mam nadzieje ze i ja bede miec takie zdjontko :))
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    ahaaa no to ja na zdjecie poczekam sobie jeszcze :P czyli nawet nie wiem czy w 8 tc czy moze w 9 albo 10 :P
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    napewno tak - tylko nie zapomnij poprosić gdyby lekarz sam ci nie zaproponował!:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Ja to już nie mogem się doczekać, ale stracha też mam przyznam Wam się szczerze :neutral:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    ja też miałam dopóki nie usłyszałem że ten mrugający punkcik to serduszko i że dzidzia rozwija się jak narazie prawidłowo! ulga jak nie wiem co!:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    ja miałam stracha dzwoniac dzisiaj do przychodni zeby sie zarejestrowac :P a co dopiero bedzie jak bede musiala tam isc :P najgorsze sa te baby co siedza w poczekalni i patrza na kazda młoda osobe jakby qrcze cos złego zrobiła i wogole :P jakby pojscie do ginekologa to byl by jakis grzech :P no i potem pierwsza wizyta hmmm :P nawet nie wiem czego mam sie spodziewac :P a potem to jakos zleci :))
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    IWA a zapytam siem jesio czy byłaś z M na usg i czy wogóle wpuszczają M ... troszkę zacofana jestem, ale cóż to moja pierwsza dzidzia :shamed:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    ja byłam sam na pierwszej wizycie, ale można z mężem - bynajmniej u mnie!
    mój mąż pójdzie obejrzeć maluszka jak lekarz będzie mi robić usg głowicą przez jamę brzuszną czyli takie na zewnątrz, bo w pierwszych tygodniach jest robione dopochwowe!:bigsmile::wink:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.