no ja mam mezulka przy sobie ale nie mam :) przychodzi rano jak ja jeszcze spie kładzie sie spac wstaje koło 15 chfilka dla siebie i on znowu znika do pracy :( te samotne wieczory są najgorsze :( wiem co czujesz :)
mnie wprawdzie strasznie mdli prawie cały dzień, ale zdarzyło mi się tylko 1 raz zwymiotować, a tak to jakoś daję radę sie powstrzymać! Może i u ciebie nie będzie wymiotów?!!
Jesiuuuuuu zobaczymy - narazie próbuję się tym nie stresować ... u mnie tylko poranek jest taki jakiś mdły, ale potem wsio wraca do normy i nawet czasem "zapominam" o ciąży hihihhi w tym znaczeniu, że czuję się normalnie
Witam porannie. My tez czujemy się w miarę ok - mdłosci ustąpiły, ale ból brzuhca dalej. Apetyt nie zwiększa się - no może ciut więcej jem niż przed ciążą. W piątek wędruję do ginka. Jak mnie znów wnerwi to zmieniam lekarza. Tadinda trzymam kciuki aby wsystko było ok i żeby ciąża się prawidłowo rozijała. Magg za dwa tygodnie na wizycie zobaczysz serduszko bijące. Niesamowity widok
Nom leniuszek :P a najlepiej lubie meza wkrecac :) Moje ulubione zdana to : "Ale to jest takie ciezkie .." "albo "Nawet mnie nie denerwuj ..." oczywisice nie denerwuje mnie tylko jak ja czegos chce to prosbe koncze takimi slowami :P Podoba mi sie taki stan rzeczy :P
Myszorko mona dostała @ chyba w czwartek a pauli dzisiaj spadła tempka :(
Nio właśnie Magg się zastanawiam bo do końca nie wiem jak będzie z tym zamrażaniem - a 33zł/6 m-cy nie majątek - cio uważasz? Ja bym siebie jesio poobserwowała i miałabym kontakt z Wami
Ja niestety nie płacę, jestem już w trzecim miesiącu , jeszcze tylko jakieś 3 tygodnie będę mierzyć tempkę dla spokoju ducha, a później już koniec, ale na forum będę cały czas zaglądać!
Witajcie :) własnie wrociłam i sie okazało ze najblizszy wolny termin to 15 listopada :( nie za pozno to jest ?? a jeszcze to ze od razu nie bede miec usg bo u nas nie ma i trzeba isc ze skierowaniem do szputala ... :P
witam was, ja mam niby mdłości rano, ale czuję się jakby to było raczej ze stresu. za to jest mi strsznie słabo i bóle mam w brzuchu różne, niezbyt mocne, ale co chwila gdzieindziej mnie boli.
ja planowałam wczesniej :P bo chcielismy rodzicom powiedziec jak bedzie zdjecie a nie wiem czy jeszcze tyle wytrzymamy :P zwlaszcza moj M :P on jest straszny :Pnie potrafi utrzymac niczego w tajemnicy :P cały czas robi jakies aluzje :P
Hihihiii Kfiatuszku to u mnie jest na odwrót - mój M wolałaby jesio aby nikt nie wiedział - ale ja najchętniej wykrzyczałabym to całemu światu bo taka jestem szczęśliwa!!! Póki cio wiedzą nieliczni!!! i WY KOBIETY Z NETA hahaha.
ja miałam stracha dzwoniac dzisiaj do przychodni zeby sie zarejestrowac :P a co dopiero bedzie jak bede musiala tam isc :P najgorsze sa te baby co siedza w poczekalni i patrza na kazda młoda osobe jakby qrcze cos złego zrobiła i wogole :P jakby pojscie do ginekologa to byl by jakis grzech :P no i potem pierwsza wizyta hmmm :P nawet nie wiem czego mam sie spodziewac :P a potem to jakos zleci :))
ja byłam sam na pierwszej wizycie, ale można z mężem - bynajmniej u mnie! mój mąż pójdzie obejrzeć maluszka jak lekarz będzie mi robić usg głowicą przez jamę brzuszną czyli takie na zewnątrz, bo w pierwszych tygodniach jest robione dopochwowe!