Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
szczerze to póki co bardziej by mi zależało na pokoju dwuosobowym z łazienką niż na prywatnej położnej
toż to nie fejsbuk
sardynka85: szczerze to póki co bardziej by mi zależało na pokoju dwuosobowym z łazienką niż na prywatnej położnej
u nas w szpitalu są 3 osobowe z łazienką więc luzik :D
aczkolwiek zastanawiałam się nad dopłatą do 1osobówki...
czy tez stoicie przed dylematem, gdzie rodzic?
u mnie w mieście szpitale wprowadzają zakaz porodów rodzinnych:
Eveke mówisz o "naszym" szpitalu?
--
jak byłam w szpitalu to mówili lekarze że się krzywej po tym leku nie robi bo fałszuje on wyniki, wychodzi za wysoki cukier..
sardynko u nas jest stosunkowo nowy szpital i naprawdę warunki są super , sprzet nie pamięta komuny, sale w standardzie są 3 osobowe- każda z łazienką... także komfort naprawdę jest...
my dziś odwiedzaliśmy kuzynkę na poporodowym i nie było zakazu także do nas chyba jeszcze epidemia nie dotarła...
Venus79, od takich pytań są wiadomości prywatne, a nie ogólnodostępne forum, a poza tym - o co chodzi?! nigdy nie byłyśmy zaprzyjaciółkowane na portalu, także tego...
Chyba, że nie o mnie chodzi, bo mam nieco inny nick...
Venus, toż to nie fejsbuk, że niby im więcej tym lepiej;) Mogłaś napisać prywatne wiadomości do tych osób, a nie na forum pytać...
racja :) poza tym wydaje mi sie , że stricte przyjaciółkowe życie toczy się pod prywatnymi wykresami, a nie na forum