Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, u mnie w mieście szpitale wprowadzają zakaz porodów rodzinnych:( Szpital z moim lekarzem już wprowadził, a na dniach doszły kolejne. Będę rodzić na dniach, a bez męża jakoś trudno mi to sobie wyobrazić... Jak mi źleeeee
--

[/url]
[/url]
[/url]
ale jak któraś napisała, jak poród poszedł ok to kobitki chwalą, a jak coś było nie tak to psioczą..
Milagros:) Będzie dobrze:) Przeszłam to już dwa razy i zdecydowałam się na trzeci, więc tak żle nie jest
[/url]migotynka, ja też się spodziewam trzeciego synusia, tyle,że my królowe będziemy dwie, bo mam też córeczkę pierwszą... a ona dalej marudzi,że nie chce być rodzynkiem i chce mieć siostrę... jak jej powiedziałam,że kolejny braciszek ryczała jak bóbr, ale potem na szczęście jej przeszło, tuli i całuje brzusio...
--

Byłam u gina, posprawdzał wszystko i moja szyjka jest chyba z żelaza bo za nic nie chce się ruszyć, nic się nie zmieniło przez tydzień. Z taką szyjką to ja nie urodzę a już na pewno nie naturalnie
Jutro mam się zgłosić do szpitala na ktg i jeśli coś wyjdzie nie tak to mnie zostawią na wywołanie, a jeśli będzie ok to wracam do domu i ostateczny termin indukcji będzie 18.01 bo wtedy mój gin ma dyżur w szpitalu, no chyba że wcześniej coś się rozkręci naturalnie ale szczerze mówiąc tracę powoli nadzieję.
A najlepsze jest to, że jak w nocy wstaje na siku to potem ciężko mi zasnąć
A co do naszego podium, ja również chcę jak najszybciej już być u góry i najlepiej to tulić maleństwo
A nie odkładać, że im dalej jestem tym lepiej. Jestem przygotowana na ból, no bo która z nas nie jest? Wiadomo, że poród boli. Ale ja jestem przygotowana na prawdę na każdy ból, bo wiem że potem czeka mnie taka nagroda, takie cudowne maleństwo, nasze dzieciątko które nosimy pod naszymi serduszkami całe 9 miesięcy i założę się, że nikt kochać nas nie będzie jak te nasze dzieciaczki
[/url]