Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a) jeśli to ruchy to prędzej czy później się powtórzą :)

Wreszcie zobaczy kto grasuje tam w brzuchu

hmm wczoraj się ruszał, dzisiaj nie, to coś się musiało z nim stać.
Mój młody i w 30-34 tc miewał leniwe dni, nie mówiąc już o tym, że na Twoim etapie nie było mowy o regularnych, w 100% odczuwalnych ruchach. Ciesz się tymi łaskotkami, bo jak nadejdą nocne kopniaki to będziesz dzieciaczka prosić, żeby na chwilę przestał
Co do usg- czytałam liczne opinie, że częste szkodzi dziecku..Odczuwalne jest przez niego jak dźwięk pędzącego pociągu lub samolotu.
jak dziecko reaguje na usg to zebym sobie głowe do mikrofalówki
Po za tym przy nim czuje się bardzo bezpiecznie i czasami działa jak "tabletka przeciwbólowa" na mnie, wystarczy, że się przytulę i jest przy mnie a czuję się o wiele lepiej 

na pewno poczujesz następne ruchy szybciej niż się Tobie wydaje, bądź cierpliwa 
tam już wcześniej znieczulenie jest za darmo ale wolę się upewnić....
[/url]
[/url]i obiecuję, że nie będę narzekać

no właśnie się tego kopania nie mogę doczekać i obiecuję, że nie będę narzekać

[/url]
[/url]mój gin mówi że jak chce wiedziec jak dziecko reaguje na usg to zebym sobie głowe do mikrofalówki wsadziła to bede wiedziała.
Kuchenka mikrofalowa emituje promieniowanie - niespodzianka - mikrofalowe, elektromagnetyczne, a aparat ultrasonograficzny - emituje falę dźwiękową o wysokiej częstotliwości. Tak wysokiej, że nierejestrowalnej dla ludzkiego ucha. Porównywanie tych dwóch rodzajów oddziaływań energetycznych to nieporozumienie. Tym bardziej, że oddziaływanie mikrofalowe na organizmy żywe i tkanki jest jednoznacznie złe, a fali ultradźwiękowej - bezpieczne lub nieznane.
A może w Twoim szpitalu jest możliwość rodzenia z własną, dedykowaną położną? W razie, gdyby utrzymano zakaz porodów rodzinnych, nie byłabyś sama i miałabyś kogoś, kto wspierałby Cię w porodowym wysiłku. Wiem, to nie to samo, co mąż, ale może jakieś rozwiązanie?