Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Napewno sie przydadza bo chce jeszcze troche w dwupaku pochodzic. Po wczorajszym badaniu do teraz mam plamienia a bole podbrzsusza nie przechodza.Nadal sa takie delikante :( Moja malutka dzisiaj jakas leniwa sie zrobila, nie obudzila mnie masa kopniaczkow. Bede musiala sie troche rozruszac to moze moj leniuszek sie obudzi.
byłam w szpitalu z Małą wszytko dobrze, z cukrami tez ale i tak chcą mi wywoływać poród przed czasem Pierwszy raz sie popłakałam w szpitalu
zwłaszcza ze chciałam rodzic naturalnie SN w wodzie. O rodzeniu w wodzie mogę zapomnieć
termin wywoływania już wyznaczyli do domu juz mnie nie puszczą i powiedzieli ze jak szyjka nie będzie reagowała to cc. W ogole ich nie rozumiem dziecko rośnie równo na 50 centylu mała jest jeszcze mała bo ma om 2500kg łożysko wygląda dobrze a oni chcą wywoływać
Przez to wszytko Mała będzie styczniowa nie lutowa 

[/url]
( a raczej do domu )
teraz to musisz czekać aż się wywietrzy 

już to widzę!! ja będę obolała po porodzie, będę go potrzebować a On woli iść do pracy bo kasę potrzebujemy. Kurna wiedział od momentu starania się o dzidzię, że po porodzie będzie mi potrzebny a On mi z takim czymś mi wyjeżdża...

Milagros hihiih dobrze, że musiałaś się sama przekonać, że nie możesz jeszcze wrócić do męża ( a raczej do domu ) teraz to musisz czekać aż się wywietrzy
[/url]

[/url]
[/url]Venus - nie denerwuj się na męża - pewnie chciał dobrze, ale zanim facet pomyśli o drugiej osobie, to trzeba mu to wytlumaczyć:)
MĘŻCZYŹNI!!!Venu sdziekuje za odwiedzinki:*
[/url]Venus87 - weź męża na kolano i klapsa

[/url]
[/url]
Ale i tak mnie wkurza fakt, że on nie może sobie załatwić dnia wolnego wtedy kiedy rodzić będe... Charuje jak wół jakiś a ja kiedy będę go potrzebować to nie będzie mógł a to na prawdę dla mnie ważna chwila...
Tętno wyszło w granicach 120 - 160 czyli w normie. Skurczów nie zanotowało, cały czas utrzymywało się na poziomie 20 - 30. Raz tylko poczułam delikatne napięcie i zrobiło mi się gorąco i w tym momencie skoczyło na 40, więc szału nie ma. Standardowo więc dalej czekamy.
ech faceci ...